Cu cine a fost înlocuită Adela Popescu la Vorbeşte Lumea după ce a aflat că are covid-19. Foto

Iancu Andreea 10.09.2021, 11:06
Cu cine a fost înlocuită Adela Popescu la Vorbeşte Lumea după ce a aflat că are covid-19. Foto

În urmă cu numai o zi, prezentatoarea matinalului de la Pro TV anunța că a primit un rezultat pozitiv în urma testului de Covid-19, astfel că în următoarele două săptămâni va trebui să respecte regulile de carantină și deci să lipsească de la emisiune. Pentru că ediția de ieri a rămas pe mâna celor doi nou-veniți, Bogdan și Shurubel, producătorii au decis să le aducă un sprijin începând de astăzi. Astfel, Adela Popescu a fost înlocuită la Vorbește lumea, pe perioada în care vedeta trebuie să aibă grijă de sănătatea ei. Prezența feminină ce va apărea în fiecare dimineață timp de două săptămâni este o vedetă extrem de apreciată și îndrăgită de public.

Adela Popescu, înlocuită la Vorbește lumea. Cine este vedeta care se alătură lui Bogdan și Shurubel

Ieri, în ediția matinalului de la Pro TV, telespectatorii au observat lipsa din emisiune a Adelei Popescu. Fanii au fost îngrijorați, mai cu seamă că vedeta nu obișnuiește să absenteze nemotivat, singurele momente în care nu a fost prezentă la filmări fiind cele în care și-a luat concediu de maternitate pentru a-i aduce pe lume pe micuții săi. De această dată însă, motivul pentru care Adela nu a putut veni la emisiune a fost legat de diagnosticul de Covid-19. Prezentatoarea a intrat în direct în timpul emisiunii și le-a transmis lui Shurubel și Bogdan vestea nefericită.

M-am simțit rău, așa că am făcut testul covid, care din păcate a ieșit pozitiv. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici. Îmi pare rău că nu sunt acolo cu voi, însă timp de două săptămâni ne vom vedea în această ipostază. Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după naștere. Sunt în prima zi, m-au lovit simptomele, mă gândesc la toate variantele, cum să aerisesc, cum să mă descurc cu bebelușul, a mărturisit Adela Popescu.

Theo Rose, a revenit în postura de prezentatoare la „Vorbește lumea”

Pentru că cei doi prezentatori proaspăt intrați în echipa „Vorbește lumea” aveau nevoie de un sprijin feminin în emisiune, producătorii s-au gândit să le aducă o vedetă extrem de carismatică, cu care să facă edițiile matinalului și mai savuroase. Totodată, cea care a participat la această surpriză pentru Shurubel și Bogdan a fost Adela, care le-a propus-o pe Theo Rose în emisiune.

Eşti prinţesa noastră războinică, nu te face pe tine un virusel. Te aşteptam înapoi, hai!, a încurajat-o Shurubel pe Adela, în ediția de azi a emisiunii “Vorbeşte Lumea”.

Era un trandafir, vaaai!, a fost reacţia băieţilor, după ce au descoperit că Theo Rose va face parte din echipă.

Reacția lui Theo a fost una frumoasă. Vedeta a recunoscut că îi admiră pe Shrubel și Bogdan pentru modul în care s-au descurcat fără prezența Adelei, însă nu a ezitat atunci când a primit propunerea de a reveni în platoul emisiunii, unde se simte foarte bine.

Încercăm să facem echipă zilele astea, mi se pare că vă descurcaţi bine şi singuri dar dacă Adela s-a gândit la mine, am venit. Eu mă simt foarte bine aici, a spus Theo Rose.

Cu cine a fost înlocuită Adela Popescu la Vorbește lumea
Theo Rose, noua prezentatoare a emisiunii Vorbește lumea

Cum se simte Adela, după testul pozitiv Covid

Adela Popescu a reușit să îi îngrijoreze pe fanii ei după ce a confirmat faptul că este pozitivă la testul de Covid-19. Vedeta are deocamdată simptome relativ ușoare, este bine și în ciuda faptului că este nevoită să stea acasă, ea mărturisește că rămâne un atent urmăritor și participant în emisiunea pe care o va modera din nou când se reface. Pe de altă parte, întreaga echipă a emisiunii a luat măsuri astfel încât să se evite infectarea altor participanți din producție.

Dragii mei, ieri seară am făcut un test și rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toții. Chiar dacă am fost confirmată pozitiv, vreau să vă asigur că mă simt bine și că o să ne revedem curând. Vă pregătim noi surprize, chiar și așa: cu băieții în studio și cu mine de acasă. Aveți grijă de voi și fiți cu ochii pe Vorbește Lumea!, a transmis Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...