Cum se reface Loredana Groza după divorț. Artista a ales o metodă inedită

Stan Filon 28.03.2023, 10:05

S-a aflat cum se reface Loredana Groza după divorț! Vedeta a divorțat de partenerul său de viață, Andrei Boncea, după un mariaj de peste 25 de ani, iar informația a fost confirmată chiar de tatăl vedetei. Ei bine, Loredana a plecat în India, dar nu singură.

Cum se reface Loredana Groza după divorț

Așadar, zvonurile despre divorțul Loredanei Groza de Andrei Boncea s-au adeverit. Cel care a făcut lumină în acest caz a fost chiar tatăl Loredanei, Vasile Groza, care a confirmat faptul că fiica sa și Andrei Boncea nu mai formează un cuplu.

 „Nu mă interesează unde stă el, nici pe ea nu o interesează. Relațiile dintre ei sunt normale, nu se pune problema de dușmănie întrei ei. Lucrurile merg bine, au un copil”, a spus Vasile Groza, conform Cancan.

Cum se reface Loredana Groza dupa divort
Cum se reface Loredana Groza dupa divort

A plecat într-o călătorie spirituală

Ei bine, Loredana Groza a plecat de ceva timp să se regăsească în India. A lăsat totul în urmă, a lăsat spectacole și prieteni și a plecat într-o călătorie spirituală, de care Lore nu se mai satură. Se bucură de cultura indiană de câteva săptămâni și se pare că va mai rămâne acolo ceva timp.

Loredana Groza nu a plecat singură, ci parteneră în această călătorie de poveste este chiar fiica sa, Elena Boncea, care își însoțește mama de fiecare dată, oriunde în lume. În vârstă de 25 de ani, tânăra pare că are o relație specială  cu mama sa și preferă, în detrimentul ieșirilor cu prietenii, să fie alături permanent de cea care i-a dat viață.

Elena se pare că  este foarte pricepută atunci când vine vorba de tehnologie. Își ajută foarte mult mama atunci când vine vorba să creeze conținut pentru rețelele sociale. Tânăra lucrează la un post de radio cunoscut din București și este o fire mai retrasă, spre deosebire de mama sa. Elena iubește să-și țină viața departe de ochii curioșilor și nici pe rețelele sociale nu prea se afișează.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...