Loredana Groza şi-a înnebunit fanii cu ultima fotografie. Jurata de la X Factor arată senzaţional

Ioana Bucur 17.02.2021, 16:15
Loredana Groza şi-a înnebunit fanii cu ultima fotografie. Jurata de la X Factor arată senzaţional

Șochează cu fiecare nouă apariție. Loredana Groza și-a înnebunit fanii cu ultima fotografie. Jurata X Factor arată senzațional, în orice ipostază. Imaginea face furori pe internet.

Loredana Groza şi-a înnebunit fanii. Cum s-a lăsat fotografiată, în excursia în Maldive

Loredana Groza are parte de o vacanță desprinsă parcă din povești. Inspirată, probabil, de peisajele exotice, artista și-a dat frâu liber dorințelor. Rezultatul: o serie de imagini incendiare, în care jurata X Factor apare mai mult sau mai puțin…îmbrăcată. Cea mai recentă imagine postată de diva muzicii românești i-a înnebunit pe fanii care îi urmăresc activitatea de pe rețelele sociale. Complet goală, acoperită doar în „părțile esențiale” de câteva bule de spumă, Loredana s-a lăsat fotografiată în timp ce se relaxează într-o cadă cu priveliște spre ocean.

Loredana este dovada vie că poți arăta senzațional și la 50 de ani și că, până la urmă, vârsta este doar un număr, nu o „sentință”. Pare că escapada exotică este exact ceea ce îi trebuia juratei X Factor, care arată mai bine ca niciodată, bucurându-se de fiecare clipă petrecută în paradisul exotic din Maldive. Fotografia provocatoare este doar cea mai recentă dintr-o serie de imagini ce i-au înnebunit pe cei care o urmăresc pe Instagram sau Facebook.

„Sexy mamasita”, „Wow”,  „Vis frumos!”, „Ești superbă”, „Frumoasă poză”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care i le-au transmis fanii de pe Instagram artistei.

Loredana Groza şi-a înnebunit fanii cu ultima fotografie
Loredana Groza, fotografie incendiară

Îndrăzneala i-a adus cenzura. Clipul ce nu a fost difuzat niciodată la TV

De la prima apariție pe scena showbiz-ului românesc, Loredana Groza a fost percepută ca o rebelă. O etichetă controversată, mai ales în perioada comunismului. La 18 ani, era văzută ca fiind un pericol pentru tinerele din țară. Artista a povestit cum Tudor Vornicu a încercat să păcălească cenzura și a transformat-o din rebela care distrăgea tineretul cu „muzica mea imperialistă și ținute prea sexy și excentrice” într-o adolescentă cuminte cu fusta „până-n pământ”, păr strâns bine în coadă și fără niciun strop de ruj pe buze.

„Aveam 18 ani când am filmat acest cântec la dorința regretatului realizator de televiziune Tudor Vornicu care încerca să păcălească cenzura comunistă, cea care mă interzisese de ceva timp la Televiziunea Română. Drept urmare, mi-am pus o fusta până-n pământ, părul cât mai strâns, fără ruj pe buze, în speranța că cenzorii ceaușiști mă vor accepta și voi intra pe post. Îmi puseseră deja eticheta de rebelă și că distrăgeam tinerii cu muzicamea imperialistă și ținute prea sexy și excentrice. Cu tot efortul șui Tudor Vornicu, filmarea n-a fost difuzată niciodată…A rămas, în schimb, în arhiva TVR. A ieșit la iveală acum ceva timp… Mai bine mai târziu decât niciodată”, a scris Loredana în descrierea videoclipului postat pe Instagram.

Videoclipul ce nu a fost difuzat niciodată la TV poate fi văzut AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...