Cum să obții ”potrivirea perfectă” pe Tinder. Sfaturi de la directorul companiei

Badea Violeta 10.02.2022, 14:57
Cum să obții ”potrivirea perfectă” pe Tinder. Sfaturi de la directorul companiei

Aplicația de dating, Tinder, a devenit extrem de populară atât în rândul adolescenților, cât și în rândul adulților. Cu toate că este intens utilizată, foarte puțini ajung să-și găsească sufletul pereche. Cum să-ți crești șansele de a întâlni pe cineva potrivit acolo? Ei bine, directorul companiei vine cu câteva sfaturi extrem de utile!

Secretul pentru o „potrivire perfectă” în aplicația Tinder

Aplicația Tinder a câștigat foarte multă notorietate și în țara noastră datorită faptului că este o metodă mai simplă și mai comodă prin care ai putea întâlni persoana potrivită.

Pe Tinder poți intra în contact cu diverse persoane, indiferent unde te afli. Tot ceea ce trebuie să faci este să distribui câteva fotografii, care îți scot în evidență trăsăturile. Și apoi poți porni în căutarea sufletului pereche sau a unui partener de distracție.

Și acum mulți se întreabă: cât de utilă este această aplicație? Potrivit statisticilor, Tinder-ul te ajută să întâlnești tot felul de persoane și să cunoști o varietate de mentalități.

Pentru cei care își doresc să scape de plictiseală, această aplicație este locul perfect. Pentru timizi, de asemenea, aplicația este utilă pentru că își vor învinge această teamă și vor căpăta încredere în ei. Dar dacă îți dorești o relație serioasă, mulți spun că Tinder-ul nu este locul potrivit.

Cu toate astea, directorul companiei este de altă părere. Mai mult, acesta vine și cu câteva sfaturi pentru cei care vor să-și întâlnească „potrivirea perfectă”.

„Sfatul pe care l-aș da oricui, dacă vrei să găsești o potrivire pe Tinder, investește timp în completarea profilului tău, adăugă unui videoclip, lucruri de genul acesta, aceasta te va ajuta cu adevărat să ieși în evidență și să le oferi oamenilor o confirmare despre cine ești cu adevărat”, a declarat Renate Nyborg, CEO Tinder, citat de LadBible.

Cum obtii potrivirea perfecta pe Tinder
Cum obtii potrivirea perfecta pe Tinder

Escrocul de pe Tinder, povestea reală a unui bărbat care a lăsat fără bani numeroase femei de pe mapamond

Un nou documentar de pe Netflix a scos la iveală povestea unui israelian care a înșelat o groază de femei din întreaga Europă. Simon Leviev, pe numele său adevărat Shimon Yehuda Hayut, le seducea și apoi profita de pe urma acestora.

Inițial, acesta pretindea că este miliardar, le făcea cadouri scumpe, iar apoi le lăsa fără bani. Cum proceda? Ei bine, israelianul inventa o poveste prin care spunea că este urmărit de mafia diamantelor și că pentru siguranța lui, echipa de securitate i-au blocat conturile bancare.

Ulterior, acesta le cerea datele cardurilor lor sau bani împrumut, pe care să îi poată folosi un timp, cu promisiunea ca le va înapoia totul.

De cele mai multe ori, femeile picau în plasa bărbatului și îi puneau la dispoziție cardurile bancare și îi transferau sume uriașe de bani.

Așadar, documentarul de pe Netflix vrea să atragă atenția celor care folosesc această aplicație de dating. Riscurile sunt enorme, deoarece oamenii își pot crea foarte simplu o altă identitate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...