De ce îl urmăreşte Adela Popescu pe Radu Vâlcan pe o aplicaţie specială. A recunoscut în direct

Badea Violeta 28.01.2022, 16:37

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai longevive și mai sudate cupluri din țara noastră. De-a lungul timpului cei doi au demonstrat că relaţia lor se bazează pe iubire, încredere, respect şi pe sprijin reciproc. Cu toate astea, prezentatoarea de la „Vorbește lumea” a recunoscut că și-a instalat aplicația de localizare, pe telefon, ca să-și urmărească soțul. Iată de ce a luat această decizie!

De ce și-a instalat Adela Popescu aplicația de localizare

În cadrul ediției de astăzi, 28 ianuarie 2022, de la „Vorbeşte lumea”, s-a discutat despre gelozie. Un preot a vorbit despre acest sentiment şi a explicat cum poți să scapi de el.

La un moment dat, acesta a vorbit și despre aplicaţiile de urmărire pe care le poţi instala pe telefoanele mobile. Potrivit spuselor sale, acestea nu sunt deloc recomandate în cuplu.

Adela Popescu a recunoscut că ea și soțul ei, Radu Vâlcan, și-au instalat astfel de aplicații de localizare, pe telefon, ca să se urmărească reciproc. Iată motivul pentru care au ales să facă acest lucru.

„Ne-am dat atât de mult acces încât nu am folosit-o niciodată. Este o încredere foarte mare între noi. Aplicaţia, în cazul nostru, este pentru a ne asigura că fiecare dintre noi este bine.

La noi nu se pune problema de înșelat, nu ne-am gândit vreodată la așa ceva.”, a spus moderatoarea emisiunii „Vorbește lumea”.

Greseala care i-a costat scump pe Adela Popescu si pe sotul ei
Adela Popescu si Radu Valcan

Cum s-a îndrăgostit Radu Vâlcan de Adela Popescu

Radu Vâlcan își iubește foarte mult soția și îi demonstrează acest lucru de fiecare dată când are ocazia. Recent, vedeta Antenei 1 a dezvăluit cum a ajuns să dezvolte sentimente pentru mama copiilor lui.

Invitat în podcastul lui Mihai Morar, acesta a povestit cum a ajuns să se îndrăgostească de Adela Popescu. De asemenea, Radu Vâlcan a precizat că nu mai avusese astfel de sentimente până atunci.

„Eu nu am avut foarte mult timp încredere în oameni, și atunci iubirea ei față de mine, cred că de fapt asta mi-a dat încredere și mi-am dat seama că eu pot să fiu un om care este iubit cu adevărat.

Poate că sunt o fire mai romantică, habar nu am, dar am dus lipsă de asta, mult timp, toată adolescența, nu știu, nici nu am căutat-o, știi?

Dar probabil că era acel ceva, care mă împingea să călătoresc, să lucrez fără absolut niciun fel de problemă că sunt departe de țară, în Grecia, Italia, să plec în America fără niciun fel de urmă de regrete”, a spus soțul Adelei Popescu.

Radu Vâlcan si Adela Popescu s-au căsătorit pe data de 22 august 2015. Cei doi au împreună și trei copii superbi. Cel de-al treilea fiu al cuplului a venit pe lume chiar anul trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...