Platforma celebră de filme care apare din martie în România. Abonamentul e mai ieftin decât la Netflix

Ioana Bucur 01.02.2022, 11:51
Platforma celebră de filme care apare din martie în România. Abonamentul e mai ieftin decât la Netflix

Pasionații de filme și seriale au toate motivele să fie entuziasmați. S-a aflat care este platforma celebră de filme care apare din martie în România. Portofoliul este uriaș, iar planurile de dezvoltare sunt impresionante. Va fi disponibilă pe smart TV-uri, pe dispozitive de streaming, console de jocuri, telefoane mobile şi tablete, dar şi online, iar abonamentul lunar este mai ieftin decât cel pentru Netflix.

O nouă platformă de filme apare în România

România face un pas important în lumea platformelor de streaming. Începutul lunii martie va aduce o nouă experiență pentru pasionații de filme și seriale.

Tot ce iubești. Într-un singur loc. Cele mai spectaculoase blockbustere, cele mai îndrăznețe povești și filme clasice de neuitat.

Distracție maximă pentru întreaga familie. Bucură-te de titluri emblematice Warner Bros, HBO, Max Originals, DC, Cartoon Network și multe altele, aflate pentru prima dată într-un singur loc.

HBO Max, platforma celebră de filme, apare în doar câteva săptămâni și în România. Marea lansare este programată chiar de Ziua Femeii – 8 martie.

Cu un singur abonament, clienții vor avea la dispoziție cinci profiluri, vor putea viziona filmele sau serialele alese pe trei ecrane simultan și vor putea înregistra un număr nelimitat de dispozitive. La capitolul caracteristici tehnice, platforma va avea sunet 5.1 surround, Dolby Atmos şi anumite titluri disponibile în 4k.

HBO Max este o nouă experienţă de streaming care oferă tot ce e mai bun în entertainment, filme, seriale originale şi titluri pentru copii de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, precum şi de la alte studiouri.

Suntem încântaţi să confirmăm că, pe 8 martie, HBO Max va fi disponibil în România ca parte a lansărilor în alte ţări din Europa şi nu numai”, a declarat Christina Sulebakk, General Manager, HBO Max EMEA.

Platforma celebră de filme care apare din martie în România. Abonamentul e mai ieftin decât la Netflix

Cât va costa un abonament HBO Max

HBO Max, care este platforma de streaming premium a WarnerMedia, va înlocui HBO GO, potrivit anunțului făcut de reprezentanții HBO România. Clienții care au conturi active pe vechea platformă vor fi transferați pe HBO Max în ziua lansării și vor beneficia și de o reducere semnificativă la abonament.

Pentru a sărbători lansarea HBO Max, abonații noi și cei existenți beneficiază de o ofertă extraordinară: reducere de 33% la abonament – pe perioadă nelimitată!

Oferta este valabilă doar pe HBOMax.com și prin partenerii selectați, până pe 31 martie 2022. Reducerea de 33% se menține pe întreaga durată a abonamentului și se aplică doar prețului abonamentului lunar, care poate suferi modificări de-a lungul timpului.

Prețul redus este de 3,30 € (prețul standard este 4,99 €) – adică mai ieftin decât pachetele oferite de Netflix (care variază între 7,99 și 11,99 euro pe lună). Clienții pot renunța la abonament în orice moment, se precizează pe site-ul hbomax.com.

Urmăriți Impact.ro și pe