Cum s-a îmbogățit Mircea Badea după ce România a fost umilită în Norvegia. Ce a făcut prezentatorul TV

Marian Cărăvan 12.10.2020, 15:34
Cum s-a îmbogățit Mircea Badea după ce România a fost umilită în Norvegia. Ce a făcut prezentatorul TV

Nu toată lumea a fost tristă după ce echipa națională de fotbal a României a fost umilită în Norvegia. Eșecul „tricolorilor” i-a băgat bani în buzunar prezentatorului TV Mircea Badea.

Cum s-a îmbogățit Mircea Badea după ce România a fost umilită în Norvegia

Mircea Badea s-a orientat rapid în timpul meciului de la Oslo, dintre Norvegia și România. Deși a recunoscut că nu prea pariază pe meciurile cu români, de data asta a făcut o excepție. Și i-a ieșit. Inițial, a evitat să parieze pe succesul Norvegiei, dar văzând cum se desfășoară ostilitățile de pe „Ullevaal” prezentatorul TV a prins curaj. Și-a luat inima-n dinți și în minutul 9 a pariat o sumă importantă pe meciul din Liga Națiunilor. Omul de televiziune a mizat 2.000 de lei că se vor da cel puțin două goluri în Norvegia – România. În final s-au dat patru goluri, iar Mircea Badea a primit înapoi cu 840 de lei mai mult decât suma pariată.

„În cazul în care vă întrebați dacă și ce am pus pe meciul cu România. Eu nu prea pun pe meciurile cu români. Acum a fost o excepție. Nu, pe Nadal-Djokovic n-am riscat nici măcar un leu”, a scris Mircea Badea, pe Facebook.

România, umilită în Norvegia. Mirel Rădoi „și-a turnat cenușă-n cap”

După eșecul din Islanda, care a anulat toate șansele de a mai ajunge la EURO 2020, a venit umilința din Norvegia. Mult prea mult, chiar și pentru cel mai indulgent microbist.

„Îmi este greu să înțeleg cum un jucător cu o calitate tehnică foarte bună să nu fie în stare să facă o preluare sau să aibă o exprimare mai bună, la nivel de echipă.

Știm că suferim din punct de vedere fizic, dar încercăm să ne luptăm cu adversarul. Nu îi acuz public pe jucători și nu o să o fac nici de data aceasta.

O să-mi pun cenușă în cap. Îmi este foarte rușine de rușinea dumneavoastră și de rușinea colegilor de aici, de cei care au văzut această partidă și de felul cum ne-am prezentat, din toate punctele de vedere. Putem să vorbim oricât despre tehnică și tactică… În seara asta, un popor întreg a trăit o umilință”, a spus Mirel Rădoi după umilința din Norvegia.

România, în meciul cu Norvegia: 12. Tătărușanu-cpt. – 6. Manea, 15. Burcă, 3. Toșca, 11. Bancu – 8. Cicâldău (23. Stanciu, 75), 2. Crețu (10. Maxim, 75), 18. Marin – 14. Hagi (20. Mitriță, 64), 9. Pușcaș (13. Keșeru, 64), 19. Iancu. Rezerve: 1. Niță, 16. Lazar – 4. Hanca, 5. Bălașa, 7. Alibec, 17. Deac, 21. Grigore, 22. Camora.

După acest eșec, România a coborât pe locul secund în grupă, cu patru puncte, din trei meciuri. Noul lider este Norvegia, cu șase puncte, din trei partide.

Următorul meci al României în Liga Națiunilor va fi miercuri, 14 octombrie, de la ora 21:45, la Ploiești, contra Austriei. Tot în această toamnă, „tricolorii” vor mai juca pe 15 noiembrie, pe teren propriu, cu Norvegia, și pe 18 noiembrie, în deplasare, cu Irlanda de Nord.

Urmăriți Impact.ro și pe