Reacția incredibilă a lui Mircea Badea, după ce Clotilde Armand a cerut să se afle cum au ajuns imaginile cu buletinele de vot la Antena 3

Reacția incredibilă a lui Mircea Badea, după ce Clotilde Armand a cerut să se afle cum au ajuns imaginile cu buletinele de vot la Antena 3

Mircea Badea a avut o reacție incredibilă, după ce Clotilde Armand a cerut să se afle cum au ajuns imaginile cu buletinele de vot la Antena 3.

Ce reacție a avut Mircea Badea, după solicitarea făcută de Clotilde Armand

În imaginile respective, difuzate de Antena 3, apar persoane prezentate ca membri USR care par să umble la sacii de voturi, la Biroul Electoral al Sectorului 1.

Gabriela Firea a preluat imaginile, pe Facebook, și a cerut repetarea alegerilor locale 2020, acuzând că acestea au fost fraudate.

”Noaptea ca hoții! Imagini șocante! Fraudă dovedită! Membri USR-Plus cotrobăie în sală cu sacii plini cu voturi. Și chiar iau saci și îi scot din sală.

Dacă organizam noi alegerile de o asemenea manieră penală, era toată lumea în stradă! Lucrurile nu pot rămâne așa! Trebuie informate toate organismele internaționale! Alegerile trebuie repetate!!”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

În schimb, Clotilde Armand, care a ieșit învingătoare, la primăria Sectorului 1, a spus că acesta este un ”fake news”.

”Vrem să știm cum au putut să ajungă aceste imagini la Antena 3! Nouă, USR PLUS, ni s-a declarat că camera de filmat din sală nu funcționează. Vrem ca organele de anchetă să aibă acces la înregistrarea completă a acestei camere”, a spus Clotilde Armand.

Mircea Badea a reacționat la solicitarea formulată de Clotilde Armand, printr-un mesaj pe care l-a publicat pe internet.

”Offffff, camera funcționa…. imaginile au ajuns într-un plicușor cu apă caldă”, a scris Mircea Badea, pe Instagram.

Reacția incredibilă a lui Mircea Badea, după ce Clotilde Armand a cerut să se afle cum au ajuns imaginile cu buletinele de vot la Antena 3

Ce a spus Clotilde Armand despre acele imagini

Clotilde Armand susține că este vorba despre o știre falsă. Ea a precizat că, de fapt, persoanele din imagini sunt observatori care asistau la numărare.

”Fake news! Acele imagini sunt de la procesul de numărare și persoanele sunt observatori care asistau numărare. Apoi, orice candidat are dreptul să urmărească procesul de votare și numărare al votului pe toată perioada procesului electoral. Așa spune legea.

Dar dna Firea și fostul primar nu se pricep la acest proces, ei nu cunosc legea. PSD și-a trimis azi agitatori la sediul BES S1 iar acum promovează acum știri false pentru că au pierdut alegerile. Sunt doar niște loseri disperați.

PSD și-a făcut sediul electoral deasupra sediului BES S1 și acolo i-am prins în flagrant cu procese verbale în alb pregătite să măsluiască PV. Într-o țară normală dl Tudorache și dna Firea erau arestați deja. Dar niciodată nu e prea târziu”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

”Poate vreţi să auziţi adevărul şi ce căutau colegii mei în sala BES 1: în imaginile prezentate publicului la A3 apare şi preşedintele BES1, procurorul Sprîncu Nicolae; preşedintele BES 1 a decis să fie numărate semnăturile votanţilor de pe listele electorale permanente, complementare şi suplimentare, pentru a vedea dacă numărul acestora corespunde cu numărul semnăturilor votanţilor scris în Procesul Electoral; preşedintele BES 1 ne-a invitat conform legii să mergem cu el, în calitate de candidaţi – observatori, pentru a ne convinge că procesul este transparent şi nu se produc fraude prin manipularea sacilor; BES 1 era plin la acea oră.

Vorbim despre ziua de luni 28 septembrie 2020, puţin după ora 24. În acea seară BES 1 s-a închis la ora 02:00 noaptea, noi plecând odată cu membri BES 1 din clădire”, a adăugat ea.

Antena 3 a fost sancționată de Consiliul Național al Audiovizualului (CNA), pentru felul în care s-au desfășurat mai multe ediții ale emisiunii ”Sinteza Zilei”, în campania electorală. Detalii, AICI!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI