Cum reușește Anamaria Prodan să aibă o siluetă ca de adolescentă la 48 ani. Vedeta a dezvăluit cum a dat jos 17 kg

Luiza Moldovan 16.06.2020, 08:32

Anamaria Prodan s-a supărat pe viață. Pentru că nu-i mai plăcea de ea cum arăta la 72 de kg, s-a enervat și a început un program ambițios de sport și dietă. Lucrul ăsta a făcut-o să ajungă la 55 de kg. Impresara arată foarte bine, e tonifiată și le fură hainele fetelor ei.

Secretul siluetei Anamariei Prodan

Anul ăsta n-o s-o mai vedem pe Anamaria Prodan cu forme voluptuoase pe plajă la Mamaia, ci o așchimodie de 55 de kg. Anamaria a muncit mult să ajungă la această siluetă, așa că nu ezistă să se expună ori de câte ori are ocazia.

”De la 72 kg am ajuns la 55 kg. Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial.Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, as Anamaria pentru click.ro.

Dietă și sport  -secretul succesului
Dietă și sport -secretul succesului

„De la Sarah, ea fiind sportivă, am mai împrumutat treningul”

Anamaria își împarte hainele cu fetele ei.

„Am început să mai iau de la Rebecca, ea fiind foarte slabă, în ultimii ani nu am mai putut să port nimic de la ea. Acum este ok.

De la Sarah, ea fiind sportivă, am mai împrumutat treningul. De la Rebe am început să iau bluze, că am talie mică şi nu mai pot de drag”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru Libertatea.

Urmăriți Impact.ro și pe