Anamaria Prodan, despre zvonurile legate de divorțul de Reghe. Ce s-a aflat, acum, despre relația celor doi

Marian Cărăvan 15.06.2020, 19:35

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul din cele mai populare cupluri de pe scena mondenă autohtonă. Cei doi nu țin însă cont de bârfele care apar și se împrăștie despre relația lor și își văd liniștiți de viață.

Ce spune Anamaria Prodan despre zvonurile legate de divorțul de Reghe

Despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au apărut deseori zvonuri cum că ar fi divorțat. Nu o dată, ci chiar de patru ori. Sexy impresara a decis să povestească de unde au început zvonurile despărțirii celor doi în media românească.

„Haideţi să vă zic de unde s-au alimentat zvonurile astea. Un an de zile, cât mama a fost în spital și când nimeni din România nu știa ce are mama de fapt, eu am rămas în țară. Nu m-am despărțit de mama nici măcar o secundă. Am dormit la Spitalul Elias pe o canapea mică vreo patru luni.

N-am plecat de acolo pentru că mama putea să moară în orice clipă. Sora mea nu putea să vină din Statele Unite pentru că nu avea cu cine să-și lase copilul, eu am fost singură lângă mama. Probabil mulţi au gândit că dacă eu n-am mers cu Laur în Emirate, gata, ne-am despărţit”, a povestit Anamaria Prodan.

„Divorțați” de patru ori

Anamaria Prodan a recunoscut că ea și Reghe au avut momente când au fost despărțiți, mai exact de patru ori, dar a luat în glumă, de fiecare dată, afirmațiile și bârfele de pe marginea relației sale cu antrenorul care a adus două titluri de campion pentru FCSB.

„Lumea vorbește, ne-a divorțat de patru ori…dar eu nu țin cont de asemenea bârfe. Suntem fericiți, avem o familie frumoasă, asta este cel mai important”, a maio spus impresarul.

Laurențiu Reghecampf își răsfață soția în Dubai

Laurențiu Reghecampf știe să se poarte cu o femeie. Și face gesturi care o uimesc până și pe Anamaria Prodan, care crede că le-a văzut pe toate. Ei bine, tocmai acesta este farmecul relației de care se bucură cei doi, departe de România, în Dubai. Anamaria, o femeie care întoarce privirile bărbaților, și care nu-și trădează deloc vârsta, trăiește ca-n basme în lumea arabă. De asta are grijă chiar soțul ei, acum antrenor la Al-Wasl, în Emiratele Arabe Unite. Ce poate fi mai frumos pentru o femeie decât să se trezească dimineața cu imaginea bărbatului iubit care îi aduce mâncarea la pat. A trăit această frumoasă experiență și Anamaria Prodan, în luxoasa locuință din Dubai.

Și nu a rezistat tentației și a împărtășit cu urmăritorii ei de pe rețelele de socializare bucuria pe care i-a făcut-o Reghe. Imaginea din pat, în timp ce soțul îi aduce mâncarea la primele ore ale dimineații și mai mult de atât, chiar o și hrănește, a strâns o mulțime de aprecieri și comentarii.

„Când nu te simți bine … sau când ai chef sa stai in pat sa lenevești ….te iubesc Soarele meu drag ! Oare ce am făcut ca sa te merit ?…. #perfecthusband❤️ #perfectman #iloveyou #hubbylove❤️❤️❤️”, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram pentru „Reghe”.

Urmăriți Impact.ro și pe