Cum o răsfață Regina Elisabeta a II-a pe Kate Middleton. Mulți s-au revoltat că Meghan Markle nu are acest avantaj

Cătălina Burghelea 14.12.2021, 12:34
Cum o răsfață Regina Elisabeta a II-a pe Kate Middleton. Mulți s-au revoltat că Meghan Markle nu are acest avantaj

Luna decembrie este cel mai frumos sezon al anului, pentru Familia Regală Britanică. Pe măsură ce sărbătorile se apropie cu pași repezi, Regina Elisabeta a II-a se pregătește pentru o reuniune de mult așteptată. Deoarece planurile anuale de vacanță s-au schimbat în 2020 din cauza pandemiei de coronavirus, festivitățile obișnuite ale monarhului au fost anulate. Dar asta nu înseamnă că Regina a uitat să se distreze.

Atmosferă de sărbătoare în Familia regală

La fel ca multe familii din întreaga lume, Casa Regală britanică are propriile obiceiuri de Crăciun. În luna decembrie, Majestatea Sa face o excursie anuală la Queen’s Sandringham Estate, unde celebrează sărbătorile de iarnă alături de cei dragi. Aici se distrează cu șarade și organizează cine cu cravată neagră, desigur. Chiar își onorează moștenirea germană în fiecare an, când fac schimb de cadouri.

Un alt obicei este împodobirea brazilor de Crăciun. Trei pomi sunt aduși în Sala de marmură din Palatul Buckingham în fiecare an. Această tradiție a fost popularizată în secolul al XIX-lea de către stră-străbunica reginei Elisabeta, Regina Victoria. După cum a explicat fostul bucătar regal Darren McGrady, pentru Good Housekeeping, Familia regală are un brad mare natural de Crăciun și unul artificial în sala de mese de la Sandringham. Regina își lasă chiar și strănepoții să ajute la decorarea pomilor.

Regina Elisabeta a II-a o răsfață pe Kate Middleton cu daruri scumpe

Un eveniment extrem de așteptat a fost „Togheter at Christmas”, organizat de Kate Middleton la Westminster Abey, în data de 8 decembrie, ce a avut ca scop elogierea implicării britanicilor în lupta cu pandemia. Cuplul regal i-a avut alături pe verii Zara și Mike Tindall, Prințesele Beatrice și Eugenie, precum și pe mătușa lui William, Sophie Wessex. De la eveniment nu a lipsit nici familia lui Kate, familia Middleton.

Ducesa de Cambridge a fost îmbrăcată pentru această ocazie într-o ținută roșie, semnată de Catherine Walker, și a purtat o pereche de cercei strălucitori, de la Regină. Printre cei invitați s-au numărat persoane apropiate de ducii de Cambridge, personalul forțelor armate și lideri religioși.

Cine a dat-o de gol

De departe, atracția serii a fost Kate Middleton. Ducesa de Cambridge a venit la eveniment într-un palton lung, de un roșu aprins, cu croială de rochie, semnat Catherine Walker. Ca accesorii, Kate a ales o pereche de cercei cu safire și diamante din colecția personală a Reginei Elisabeta a II-a.

Fanii lui Meghan Markle sunt revoltați

Daniela Elser, expert în analizarea ținutelor, spune că nu este prima dată când Regina Elisabeta a II-a îi împumută nepoatei sale bijuteriile personale, iar de data aceasta ar putea fi vorba chiar de un cadou oferit soției Prințului William. Pentru unii fani ai ducilor de Sussex (Prințul Harry și Meghan Markle), gestul făcut de Regină pentru Kate nu este privit cu ochi buni. Aceștia se întreabă de ce preferata lor nu beneficiază de același tratament la Casa regală.

„În timp ce fosta actriță (n.r. – Meghan Markle) ar putea deține doar câteva piese ce i-au aparținut Prințesei Diana, Kate are acces la minunățiile din tezaurul regal, avantaj pe care Meghan nu l-a avut niciodată”, a declarat Daniela Elser.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...