Locul în care Raluca Pastramă se reface după despărțirea de Pepe. Imaginile au fost făcute publice

Stan Filon / 10.01.2021, 13:16
Locul în care Raluca Pastramă se reface după despărțirea de Pepe. Imaginile au fost făcute publice

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă a lăsat cu gura căscată întreaga țară. Fanii celebrului cuplu nu se așteptau la așa ceva și judecând după starea pe care o avea Pepe când a făcut anunțul trist, nici lui nu i-a venit să creadă. Cei doi s-au contrat de câteva ori, iar ea a ajuns la judecătorie, unde a cerut chiar un ordin de restricție împotriva soțului. Acum s-a aflat locul unde se relaxează Raluca Pastramă.

S-a aflat unde se reface Raluca Pastramă, după separarea de Pepe

A fost scandal mare în familia lui Pepe, care s-a destrămat, de fapt. Raluca Pastramă le-a luat pe cele două fiice și a plecat la părinții săi, iar Pepe a rămas singur. Se consolează cu concertele live de pe Facebook, unde cântă alături de colegii săi de breaslă. Melodiile sale triste vorbesc parcă despre viața lui.

Chiar dacă a vrut de la început ca divorțul să se desfășoare în liniște, Pepe a luat foc atunci când a aflat că Raluca i-a pus coarne, iar această situație dura de ceva timp, aproape un an. S-a aflat chiar că amantul ar fi fost principala cauză a divorțului pe repede-nainte, deoarece bărbatul misterios s-a săturat să-și mai ascundă relația cu Raluca Pastramă.

Locul in care Raluca Pastrama se reface dupa despartirea de Pepe
Locul in care Raluca Pastrama se reface dupa despartirea de Pepe

Scandalul începe să se aplaneze

Cum divorțul nu a fost încă pronunțat, nici amantul nu și-a făcut încă apariția. Raluca Pastramă pare să nu sufere prea mult după separarea de cel cu care a împărțit bune și rele timp de 9 ani de zile.

Dacă Pepe pare că a slăbit câteva kilograme și pare numai trist, iar melodiile sale sunt aproape de jale, ei bine, Raluca pare să nu fie afectată mai deloc. Aceasta s-a filmat recent în timp ce face ceea ce îi place.

Fosta soție a lui Pepe a revenit în sala de forțe, unde își lucrează mușchii bine definiți. Aceasta a postat filmulețul și fotografiile pe o rețea de socializare, unde a primit foarte multe mesaje.

Pepe a lăsat în urmă ”derapajele” soției

Scandalurile de acum câteva săptămâni au încetat între cei doi, după ce Pepe a renunțat să-i mai ceară socoteală fostei soții pentru cele petrecute în trecut. A decis să lase trecutul în spate, să treacă peste toate probleme și să își vadă înainte de viață. A căzut de comun acord cu Raluca să îngroape securea războiului și să-și crească frumos cele două fetițe, chiar dacă o vor face separat.

”Am spus de la început că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate și suntem bine.

E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos”, a declarat Pepe în cadrul unei emisiuni TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI