Pepe, mărturisiri fără perdea. Artistul a trecut rapid de la dragoste la ură. “Şi-a bătut joc de sentimente”

Cristian Cojocaru 09.02.2021, 18:29
Pepe, mărturisiri fără perdea. Artistul a trecut rapid de la dragoste la ură. “Şi-a bătut joc de sentimente”

Pepe anunța anul trecut divorțul său de către Raluca Pastramă, veste care a surprins pe toată lumea. Deși acesta trebuia să fie unul pașnic, s-a trecut rapid la scandaluri de proporții. În cadrul unui interviu recent, Pepe a făcut câteva mărturisiri fără perdea, trecând rapid de la iubire la ură.

Pepe vine cu mărturisiri fără perdea

Divorțul celor doi a venit ca o explozie în show-biz, mai ales că nimeni nu se aștepta. Cei doi ar fi trebuit să pună punct într-un mod amiabil însă, socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg. Astfel, socotelile vedetelor au fost mult mai mari decât se aștepta inițial. Raluca l-a acuzat ulterior pe artist de violență domestică și a reușit să obțină un ordin de restricție împotriva acestuia.

Aceasta a fost reacția impulsivă a brunetei, de teamă să nu își piardă fetițele de lângă ea. Plângerea a fost retrasă și s-a demonstrat că acuzațiile erau unele false. După trei luni de astfel de valuri învolburate, cei doi au hotărât să divorțeze în mod pașnic și să ajungă la un numitor comun de dragul celor două fetițe pe care vedetele le au împreună.

Numitorul comun a fost stabilit atât din punctul de vedere al partajului bunurilor pe care soții le-au dobândit de-a lungul relației de opt ani, dar și locul unde vor locui fetițele lor. Astfel, cântărețul a rămas să locuiască în continuare în vila sa de lux din Pipera, estimată la 400.000 de euro dar și două mașini și afacerea din Centrul Capitalei, în timp ce Raluca Pastramă a dobândit grădinița estimată la 380.000 de euro.

Pepe consideră că a fost nedreptățit într-0 măsură, afirmând acest lucru într-un interviu acordat lui Lolrelai
Pepe consideră că a fost nedreptățit într-0 măsură, afirmând acest lucru într-un interviu acordat lui Lolrelai

”Când îţi dai seama că şi-a bătut joc de sentimentele tale”

Pepe era ferm convins la început că divorțul va decurge cât se poate de calm și că vor avea amândoi o conduită matură, fără a fi nevoiți să își divulge secretele și nemulțumirile de familie în presă și televiziune.

„Am spus că nu vor fi scandaluri. Că au fost mici derapaje, că cineva a încercat să mai creeze ceva, astea au trecut. Din punctul meu de vedere, ne-am întors din punctul în care am plecat acum două luni și jumătate, suntem bine. E o situație amiabilă, pe care noi am stabilit-o de la bun început. Dacă au fost mici derapaje, nu au fost ale mele și nici nu mai contează. Trecem peste, pentru că așa este normal și frumos”, a declarat Pepe, recent, într-o emisiune TV.

Deși apele s-au liniștit acum iar Pepe a obținut o victorie în urma procesului și anume ca fiicele sale să locuiască împreună cu el în Pipera, se pare că focul nu este chiar atât de stins precum spunea anterior. Încă mai sunt reminisciențe emoționale și în continuare, consideră că a fost nedreptățit într-0 măsură, afirmând acest lucru într-un interviu acordat lui Lolrelai. Artistul a fost întrebat dacă există ceva care poate face trecerea de la dragoste la ură, iar răspunsul său, nu a întârziat să apară.

“Da, dezamăgirea profundă. Atunci când îţi dai seama că a fost o chestie premeditată şi că a fost o bătaie de joc. Când îţi dai seama că şi-a bătut joc de sentimentele tale. Eu am trecut prin chestia asta. Am avut momente în viaţă în care am urât, îmi venea să dau cu ea de pereţi”, a spus Pepe, în cadrul unui interviu acordat lui Lolrelai, pe canalul ei de YouTube.