Pepe a recunoscut după divorţul de Raluca Pastramă. “Da, există cineva”

Iancu Andreea, Alexandru Teodorescu 09.02.2021, 12:10
Pepe a recunoscut după divorţul de Raluca Pastramă. “Da, există cineva”

Toți cei care îl îndrăgesc pe latino lover-ul Pepe au sperat ca relația cu Raluca Pastramă, mama celor două fetițe ale sale, să urmeze calea împăcării. Acum, însă, nu mai este loc pentru regrete pentru că în mod oficial, cei doi nu mai formează un cuplu. Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în urmă cu o zi, după o căsnicie de opt ani. Și pentru că este un bărbat disponibil, artistul a vorbit despre cum arată noua sa viață.

Cum se descurcă artistul după divorțul de Raluca Pastramă. Pepe: “Da, există cineva”

Timp de opt ani, Pepe și Raluca au împărțit și bune și rele, și-au construit o familie frumoasă alături de micuțele lor Rosa și Maria, însă destinul le-a arătat că nu erau, de fapt, făcuți să rămână împreună. Deși au fost multe informații care au transformat despărțirea celor doi într-un adevărat scandal, Pepe și fosta sa soție și-au spus adio într-un mod foarte civilizat, în fața notarului. Acum că latino lover-ul este burlac, mulți se întreabă cum se va descurca în această perioadă de după separare.

Totuși, artistul nu pare să aibă o problemă în a se ocupa de treburile casei, mai cu seamă că de la vârsta de 15 ani s-a mutat din casa părinților, fiind pe propriile pricioare. Pepe se descurcă să facă nu doar curățenie, ci și mâncare, însă recunoaște că primește frecvent și ajutor specializat, din partea unei doamne care se îngrijește ca locuința artistului să fie una impecabilă.

Întotdeauna m-am descurcat singur, pentru că eu m-am mutat de la părinţi de la vârsta de 15 ani. Am locuit singur, cu chirie, aşadar am învăţat să şi spăl, să şi calc, fac şi curățenie. În momentul de faţă, firesc, există cineva, o doamnă care are grijă de toate astea, şi a existat întotdeauna în ultimii 15-20 de ani cineva care s-a ocupat de gospodărie, pentru că nu am timp. În casa mea găseşti ce se găseşte într-o casă normală. Eu sunt cel care găteşte, am grijă să fie curăţenie şi ordine în fiecare zi; chiar dacă de două ori pe săptămână am pe cineva la curăţenie generală, în viața de zi cu zi sunt extrem de ordonat şi ştiu tot rostul casei, de la A la Z., a declarat Pepe pentru viva.ro.

Pepe a divorțat de Raluca Pastramă în fața notarului
Pepe a divorțat de Raluca Pastramă în fața notarului

Ce spune artistul despre faptul că acum este burlac

Divorțurile au marcat cele mai importante relații din viața lui Pepe. După despărțirea de Oana Zăvoranu, acum Pepe și Raluca Pastramă și-au spus adio. În ciuda faptului că pare că vedeta nu are parte de noroc în dragoste, el se consideră un om cu o viață frumoasă. El se bucură de realizările și experiențele din trecut și privește cu optimism spre viitor. Totuși, Pepe pare să se distanțeze de titulatura de burlac, considerându-se mai degrabă un bărbat sigur pe sine, un tată devotat și grijuliu cu fiicele sale și un artist.

Am confirmat în 21 de ani de carieră şi vreau să o fac şi de aici încolo. Cred că mă consider un bărbat normal şi norocos că până acum am avut multe întâmplări frumoase în viaţa mea şi nu îmi place să mă gândesc la eşecuri. Nu ştiu dacă burlac este termenul potrivit pentru mine. Din punctul meu de vedere, sunt un bărbat asumat, sunt un tătic cât se poate de grijuliu şi de normal, sunt un artist care are grijă de tot ceea ce face şi ce pregăteşte pentru viitor, pentru că am nevoie de continuitate şi respect, a mai povestit artistul.

Urmăriți Impact.ro și pe