Pepe a recunoscut. Când s-a terminat, de fapt, căsnicia cu Raluca Pastramă

Iancu Andreea, Alexandru Teodorescu 09.02.2021, 08:12
Pepe a recunoscut. Când s-a terminat, de fapt, căsnicia cu Raluca Pastramă

Căsnicia lui Pepe cu Raluca Pastramă s-a terminat, iar cei doi au anunțat că urmează să divorțeze, fiind doar o chestiune de timp până când cei doi vor fi oameni liberi, cu acte în regulă. Deși fanii cuplului încă speră să mai existe loc de împăcare, Pepe a clarificat cum stau lucrurile acum între el și Raluca. Artistul a dezvăluit care a fost momentul în care căsnicia cu soția sa a ajuns la final.

Pepe a recunoscut când s-a terminat căsnicia cu Raluca Pastramă

Cei care sperau într-o împăcare a cuplului Pepe-Raluca Pastramă au fost dezamăgiți recent de către artist. Pepe a vorbit relaxat despre faptul că el și fosta soție au clarificat lucrurile și urmează să meargă până la capăt cu divorțul. Mai mult, cuplul a ajuns la o înțelegere și vor divorța fără prea mare tamtam, alegând calea unei despărțiri la notariat. De altfel, lucrurile par să se fi liniștit între cei doi, ambii înțelegând că nu mai poate fi vorba despre întoarcere la ceea ce a fost.

Relația pe care artistul și fosta sa soție o au în prezent este una extrem de civilizată. Ba chiar, ei vorbesc zilnic și se organizează astfel încât fetițele să ducă o viață normală. În plus, Pepe a recunoscut care a fost momentul în care căsnicia cu Raluca Pastramă s-a terminat.

S-au limpezit apele. Suntem pe calea cea mai corectă. Noi nu suntem certați, vorbim zilnic, dar ca și cuplu nu ne vom împăca sub nici o formă. Nu facem tămbălău. Divorțul se face la notar. Azi am fost cu copiii la grădiniță. E o chestiune de zile până când voi fi și în acte un bărbat liber. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie, a declarat Pepe în emisiunea Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos la Antena Stars.

Pepe și Raluca Pastramă s-au înțeles în privința divorțului
Pepe și Raluca Pastramă s-au înțeles în privința divorțului

„Să nu surprindă pe nimeni dacă eu sau ea o să apărem la braț cu cineva cât de curând”

Pentru că au abordat situația extrem de matur, Pepe consideră că este extrem de normal ca cei doi foști soți să își continue viața. Astfel, nu ar trebui să fie o surpriză dacă la brațul unuia dintre ei ar apărea o altă persoană. Chiar dacă despre Raluca au apărut informații despre un nou partener, după divorț, fosta soție a lui Pepe nu a fost văzută alături de un alt bărbat, în mod oficial.

Să nu surprindă pe nimeni dacă eu sau ea o să apărem la braț cu cineva cât de curând. E normal. Stăm împreună la aceeași masă o dată sau de două ori pe săptămână, ca doi oameni civilizați și atât, a mai declarat solistul.

Relaxarea și faptul că au ajuns la un numitor comun se resimte și în cazul fetițelor. Acestea au înțeles extrem de repede situația, explicată pe limba lor, și în acest moment se descurcă foarte bine în noua postură.

Din prima clipă când le-am spus fetelor: «știți, că mami și tati o să doarmă separat», ele nu au avut probleme, pentru că aveau exemple de cupluri divorțate și la școală. Mie mi se pare că fetele ascultă mai mult de mine, sunt mai cuminți când stau cu mine, a mai spus Pepe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...