Smiley, șocat de St. Tropez în luna sa de miere. Ce a filmat în timp ce se plimba cu Gina Pistol: „Tot afară se usucă” VIDEO

Raluca Alexe 14.06.2023, 09:48
Smiley, șocat de St. Tropez în luna sa de miere. Ce a filmat în timp ce se plimba cu Gina Pistol: „Tot afară se usucă” VIDEO

Smiley și Gina Pistol și-au făcut bagajele și au plecat în orașul bogătașilor din sudul Franței. Însă Saint-Tropez nu i-a surprins doar prin lux, ci și prin…comoditate. Ce a văzut artistul pe stradă, chiar în timp ce se plimba cu partenera sa de viață?

Viața ascunsă din Saint-Tropez l-a surprins pe Smiley

Smiley și Gina Pistol au făcut pasul așteptat de toată lumea. După nunta de poveste de pe 27 mai, cei doi au plecat în luna de miere, la Saint-Tropez. Cei doi își țin fanii la curent cu mai tot ce fac în luna lor de meire. Într-una dintre zile, vedetele noastre s-au pregătit și au pornit la o plimbare relaxantă prin oraș.

„A sosit și ziua în care vedem Saint Tropez. Ne-am aranjat repede frezele și am pornit pe potecile franceze foarte bine asfaltate. Orășelul are un aer boem, modern. Pe toate străduțele sunt magazine de lux, branduri celebre, dar și creatori artizanali super interesanți. Steaguri din toată lumea…numai al României, nu”, au fost remarcile lui Smiley după plimbarea prin orașul fițelor.

Nu mică le-a fost mirarea, însă, să observe că unele obiceiuri nu țin cont de țara sau orașul în care locuiești ori de luxul de care ești înconjurat, ci de cum îți este mai comod.

„Toate bune și frumoase! Lux și opulență, dar chiloții tot afară pe sârmă se usucă”, a comentat, amuzat, artistul.

Călătoria lui Smiley și a Ginei Pistol în Saint-Tropez s-a lăsat și cu câteva neînțelegeri. Blondina i-a propus soțului său să participe la o ședință de masaj de cuplu, însă artistul nu a fost foarte încântat de idee. Totuși, s-a lăsat convins de mama fiicei sale.

„Vacanța ca și viața este despre alegeri! Să înoți în piscină sau doar să stai să te prăjești la soare, pe lângă? Să mănânci patiserie sau fructe la micul dejun? Să cumperi haine noi sau să ai grijă mai mare de cele vechi? Să faci sală sau să mergi cu nevasta la un couples massaje cu care face ea cinste? Azi a fost zi de relaxare totală. Gina m-a obligat să mergem la masaj. M-a convins greu dar știi cum e “happy wife, happy life” (n.r. : soție fericită, viață fericită). Masajul a fost ok, nu e ceva de povestit acasă… Și apoi ne-am aranjat să mergem în oraș, mă rog, în orășel pentru cină, în minunatul orășel Gordes”, a mai povestit Smiley, într-unul dintre jurnalele lui de călătorie.

Urmăriți Impact.ro și pe