Cât a costat luna de miere în care au fost Gina Pistol și Smiley. Ce locație de lux au ales în Franța FOTO

Badea Violeta 16.06.2023, 12:55

După nunta de vis pe care au avut-o la Palatul Snagov, pe data de 27 mai, Gina Pistol și Smiley au plecat în luna de miere. Au ales o destinație de lux din Europa, mai exact din Franța, iar fanii lor au fost ținuți la curent cu fiecare mișcare a cuplului. Dar cât a costat luna de miere în care au fost plecate cele două vedete? Puțini sunt cei care își permit o astfel de locație!

Câți bani au scos din buzunare Gina Pistol și Smiley pentru luna de miere

Gina Pistol și Smiley au avut o nuntă de vis, poate cea mai frumoasă de până acum din lumea showbizului românesc. Pentru acest eveniment, cei doi îndrăgostiți au ales o locație superbă din România. Este vorba despre Palatul Snagov. Invitații s-au simțit minunat, iar cei doi miri au strălucit.

Ulterior, nunta superbă a fost urmată de o lună de miere pe măsură. Cele două vedete au mers în Franța, iar de acolo au postat o serie de imagini pentru admiratorii lor.

În ceea ce privește costurile, Spynews scrie că doar biletele de avion au costat circa 2.500 euro. În plus, cei doi au frecventat și câteva restaurante scumpe din Cannes, unde clienții achită între 600 și 700 de euro, și asta pentru o singură masă.

De asemenea, cei doi soți au stat la un hotel exclusivist, unde o noapte de cazare costă între 500 și 900 euro, în funcție de condițiile oferite, după cum precizează sursa citată. În plus, cei doi au închiriat și un autoturism, pentru care au achitat în jur de 3.000 de euro.

Citește și Smiley, șocat de St. Tropez în luna sa de miere. Ce a filmat în timp ce se plimba cu Gina Pistol: „Tot afară se usucă” VIDEO!

Gina Pistol si Smiley
Gina Pistol si Smiley

Ce l-a obligat Gina Pistol pe soțul ei, Smiley, să facă în luna de miere

Gina Pistol și Smiley s-au simțit foarte bine în luna de miere, pe care au petrecut-o în sudul Franței. Drept dovadă stau imaginile pe care artistul le-a publicat pe pagina sa de Instagram.

La un moment dat însă, cântărețul le-a povestit internauților că Gina Pistol l-a obligat să facă un anumit lucru. Iată ce i-a cerut fosta prezentatoare partenerului său.

”Vacanța ca și viața este despre alegeri! Să înoți în piscină sau doar să stai să te prăjești la soare, pe lângă? Să mănânci patiserie sau fructe la micul dejun? Să cumperi haine noi sau să ai grijă mai mare de cele vechi? Să faci sală sau să mergi cu nevasta la un couples massaje cu care face ea cinste? Azi a fost zi de relaxare totală.

Gina m-a obligat să mergem la masaj. M-a convins greu dar știi cum e “happy wife, happy life” (n.r. : soție fericită, viață fericită). Masajul a fost ok, nu e ceva de povestit acasă… Și apoi ne-am aranjat să mergem în oraș, mă rog, în orășel pentru cină, în minunatul orășel Gordes”, a povestit Smiley.

Citește și „O fi fost răpită?” Clipe de panică pentru Smiley în luna de miere. Ce s-a întâmplat cu Gina Pistol, de fapt!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...