Cum arată și cine este tatăl unicei fiice a Emiliei Popescu. Celebra actriță împlinește astăzi 57 de ani. Foto

Badea Violeta 02.03.2023, 16:10

Emilia Popescu împlinește joi, pe data de 2 martie, vârsta de 57 de ani. Aceasta poate fi considerată un adevărat model pentru tinerii actori care abia pășesc timid pe scena teatrului autohton, dar hai să aflăm câteva detalii și despre omul – Emilia Popescu!

Emilia Popescu este mamă a unei fiice de 27 de ani

Astăzi este o zi specială pentru Emilia Popescu. Cunoscuta actriță împlinește 57 de ani și se bucură de o carieră remarcabilă, iar dacă în lumea teatrului e considerată una dintre cele mai bune actrițe de la noi din țară, atunci când merge acasă Emilia Popescu lasă în urmă rolul de pe scenă și își intră serios în rolul de mamă.

Actrița are o fiică foarte frumoasă, pe Maria. Tânăra are 27 de ani și a studiat design-ul vestimentar, dar cine este oare tatăl acesteia? Ei bine, Emilia Popescu a fost căsătorită între 1994 și 2009 cu muzicianul Ion Bogdan Ștefănescu, iar din acest mariaj a rezultat Maria. În urmă cu ceva timp, tânăra a acordat și un interviu pentru revista Psychologies în care vorbea despre pasiunea sa.

„Mă consider foarte norocoasă pentru că m-am născut într-o familie de artiști. Era cam greu să nu moștenesc această înclinație și iubire pentru artă. Am început să pictez de pe la șase ani.

De atunci, nu am mai vrut să fac altceva. Am fost un copil norocos pentru că mi-am descoperit chemarea de la o vârstă așa fragedă. Asta se datorează, desigur, părinților mei, cărora le mulțumesc că m-au încurajat și susținut mereu și o fac în continuare.”, spunea fiica actriței.

Citește și Medeea Marinescu, legământul de dragoste al unei actrițe cu teatrul, viața, frumosul și familia sa. „Oamenii mai au nevoie de teatru”. EXCLUSIV!

Emilia Popescu si fiica ei
Emilia Popescu si fiica ei

Motivul pentru care ar fi divorțat Emilia Popescu și Ion Bogdan Ștefănescu

Emilia Popescu și tatăl Mariei, Ion Bogdan Ștefănescu, au divorțat după 15 de ani de căsnicie. Nimeni nu ar fi bănuit că între ei există probleme atât de grave, astfel încât să se ajungă la separare.

Despărțirea dintre cei doi s-ar fi produs în momentul în care muzicianul ar fi cunoscut o englezoaică provenită dintr-o familie nobilă. Însă, Emilia Popescu a precizat că Ion Bogdan Ștefănescu ar fi întâlnit-o pe femeie după divorţ.

Adevărul nu s-a aflat niciodată, cert e, însă, că bărbatul s-a implicat în creșterea fiicei sale. Flautistul Ion Bogdan Ștefănescu a fondat ansamblul „Barock Orchestra”.

De asemenea, acesta a contribuit la înființarea ansamblurilor „Procontemporania” și „Profil”. Totodată, fostul partener de viață al Emiliei Popescu face parte din trio-ul Contraste și cvintetul „George Enescu”.

Citește și Emilia Popescu a rămas fără emisiunea de la TVR. Vrea să apară alături de Ștefan Bănică, dar pune o condiție. „Fără vulgarități”. EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...