Cum arată și cât costă apartamentul de lux în care locuiește Mihai Gâdea

Daria Petrescu 25.09.2021, 09:40
Cum arată și cât costă apartamentul de lux în care locuiește Mihai Gâdea

Mihai Gâdea are 44 de ani și este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. Încă din 2010, mai exact de pe 14 mai, acesta  este directorul postului de televiziune Antena 3, după ce în prealabil a condus Antena 2 și a fost moderatorul emisiunii „Sinteza zilei”. Aici îi avea ca invitați permanenți pe Valentin Stan și Ion Cristoiu. Puțini sunt însă, cei care știu detalii din viața personală a prezentatorului TV. Iată, de exemplu, cum arată și cât costă apartamentul de lux în care locuiește Mihai Gâdea.

Cum arată și cât costă apartamentul de lux în care locuiește Mihai Gâdea

În ultimii ani, tot mai multe vedete din România au ales să se mute singuri sau împreună cu familia, într-un spațiu mai mare, care să le ofere confortul de care au nevoie. Majoritatea au ales complexele rezidențiale, noi costruite în Capitală.

Asa arata in interior apartamentele de lux din complex

Este și cazul reaizatorului TV, Migai Gâtea, care în urmă cu aproape cinci ani, și-a ales locuința de vis pentru el și familie. Cum arată și cât costă apartamentul de lux în care locuiește Mihai Gâdea

Astfel că, în prezent Mihai Gadea locuiește intr-un apartament situat intr-un complex rezidential de lux. Mai exact în zona Grozăvești, unde sotia lui, Agatha, a inchiriat și un spatiu pentru un after school

Cât costă și cum arată apartamentul lui Mihai Gâdea

Apartamentul ales de Mihai Gâdea are 3 camere și o suprafață de 200 mp. O astfel de locuință, costa atunci suma de 250.000 de euro, însă locul arată așa cum și-a dorit vedeta TV.

Mai mult, Mihai Gâdea a fost foarte încântat  de conditiiile pe care le ofera apartamentul, marturia sa fiind folosita de proprietarii compexului pentru a-si face reclama: „Pentru mine, acasă înseamnă un loc în care să mă pot odihni şi relaxa.  Când am venit pentru prima dată m-a surprins cât de linişte este. Am hotărât că aici va fi acasă”, potrivit Wowbiz.

Cine este soția lui Mihai Gâdea

Spre deosebire de Mihai Gâdea, care este extrem de cunoscut și se bucură de un succes răsunător, soția lui, Agatha Kundri, este foarte de discretă. Aceasta nu își dorește să apară în lumina reflectoarelor și preferă să nu participe la evenimentele mondene. Cei doi sunt căsătoriți de mai mulți ani.  Mihai și soția au împreună o fiică pe nume Karina Maisha, în vârstă de 18 ani, ce are suflet de artist, fiind pasionată de fotografie și muzică.

Momente grele pentru Mihai Gâdea

În luna martie, Mihai Gâdea a povestit în cadrul emisiunii sale de la Antena 3, ”Sinteza Zilei”, că a trecut nu de mult prin momente de coșmar. Părinții săi au fost testați pozitiv. Tatăl său s-a simțit mai rău decât mama, dar datorită medicilor, astăzi se poate bucura în continuare de amândoi.

„Vreau să vă spun ceva. Eu am văzut ce înseamnă acest virus de aproape. Părinții mei au fost infectați (n.r. cu virusul Sars-CoV-2). Ne-a trecut glonțul pe la ureche cu tata. Datorită unor medici extraordinari, care nu ies toată ziua să înspăimânte pe nimeni, fac bine și vindecă oameni, astăzi mă bucur de ei”, a mărturisit Gâdea.

Urmăriți Impact.ro și pe