Cum arată Patrick, fiul lui Dan Bittman care a împlinit 18 ani. ”E timpul să fii bărbat”

Iancu Andreea, Anca Lupescu 25.06.2021, 12:50

Dan Bittman nu este doar un cântăreț de succes, bucurându-se de ani buni de notorietatea sa și dragostea publicului pentru trupa Holograf, ci se poate considera și un tată norocos, fiul lui, care a împlinit 18 ani de curând, fiind acum un bărbat în toată regula. Deși mariajul său cu Liliana Ștefan, mama celor trei băieți ai artistului, s-a încheiat după 25 de ani de căsnicie, Bittman se bucură în continuare de viață și de realizările copiilor săi. Artistul a postat de curând un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a lui Patrick, fiul mijlociu al lui Bittman.

Cum arată Patrick, fiul lui Dan Bittman, care a împlinit recent 18 ani

La finalul anului trecut, Dan Bittman anunța o veste pe care mulți o speculau de ceva vreme, și confirma faptul că el și Liliana Ștefan s-au despărțit, după un mariaj de 25 de ani. Chiar dacă cei doi nu mai formează un cuplu, ei vor rămâne pentru totdeauna părinții celor trei fii ai lor. Unul dintre ei, fiul mijlociu al lui Dan Bittman, a împlinit pe data de 24 iunie frumoasa vârstă de 18 ani. Și pentru că majoratul este o ocazie specială în viața tuturor, atât Liliana cât și Dan s-au gândit să îi transmită cele mai frumoase gânduri.

Fiul lui Dan Bittman s-a bucurat să își vadă părinții împreună la festivitatea de absolvire a liceului în urmă cu doar câteva săptămâni, iar ieri, cu ocazia zilei sale de naștere, cei doi părinți l-au surprins pe tânăr cu urările lor cu ocazia împlinirii vârstei majoratului. Solistul trupei Holograf i-a transmis un mesaj emoționant, dar totuși ca între bărbați, în timp ce mama sa, Liliana, a rememorat alegerea numelui său, pe vremea când era un bebeluș.

S-a născut de Sânziene, poate de aceea are atâta grație și rafinament în tot ceea ce face. Numele i l-a ales fratele lui mai mare, Alex. La mulți ani, Patrick! ❤️, a scris Liliana Ștefan pe contul de Instagram.

Am parcurs împreună 18 ani frumoși, e timpul să fii bărbat pe picioarele tale, te iubesc, să fii sănătos! Tata, i-a transmis și Dan Bittman.

Cum arată Patrick, fiul lui Dan Bittman, care a împlinit 18 ani
Dan Bittman, alături de fii săi și de fosta soție

Solistul trupei Holograf nu mai formează un cuplu cu Liliana Ștefan de cel puțin 4 ani

Multă vreme au existat zvonuri potrivit cărora relația dintre Dan Bittman și soția sa, Liliana Ștefan, nu mai funcționează. Totuși, confirmarea a venit abia la finalul anului trecut, când artistul a recunoscut că el și mama copiilor săi au decis să se separe în urmă cu mai bine de patru ani. După o relație de peste două decenii, artistul a mărturisit că au apărut tensiuni între ei, principalul vinovat al despărțirii fiind chiar Bittman, după cum recunoștea în cadrul unei emisiuni TV.

Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns, a spus Dan Bittman în cadrul unei emisiuni TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...