Cum arată nora lui Liviu Dragnea. Tânără face senzație pe internet cu imaginile ei provocatoare. Foto

Diana Radu 23.01.2020, 20:09
Cum arată nora lui Liviu Dragnea. Tânără face senzație pe internet cu imaginile ei provocatoare. Foto

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea se iubește cu o brunetă ce a fost înzestrată de la mama natură cu foarte multe atuuri. Gina Alexandra Tătulescu a cucerit rețelele de socializare cu fotografii provocatoare care au aprins imaginația internauților. Cum arată nora fostului lider PSD?

Cine este femeia care i-a furat inima lui Valentin Dragnea? Nora lui Dragnea arată impecabil

Nora lui Liviu Dragnea este lipsită de inhibiții pe rețelele de socializare, acolo unde a postat mai multe fotografii provocatoare. Gina Alexandra Tătulescu este conștientă de atuurile pe care le are și nu se sfiește să le afișeze. Tânăra a pus pe jar reprezentanții sexului masculin.

nora lui dragnea, imagini provocatoare
Nora lui Liviu Dragnea, Gina Alexandra Tătulescu. Sursă foto: Click

Gina și Valentin formează un cuplu de șase ani. Cei doi au făcut nunta în 2019 iar evenimentul a fost unul cu totul special la care au participat peste 500 de invitați.  Televiziunile au intrat în direct atunci, dar mare lucru nu s-a văzut, căci socrul mare a mutat în ultima clipă toată ceremonia religioasă la Snagov, planul inițial fiind ca însurățeii să se cunune la biserica Sf. Elefterie din București, unde slujește și tatăl Ginei, pretul Dionis-Nimfodor Tătulescu. Așadar, din cauza unor amenințări, s-a decis ca marea zi să se desfășoare la Snagov.

În prezent, Liviu Dragnea se află în pușcărie, după ce a primit o condamnare de 3 ani și 6 luni în dosarul angajărilor fictive. Tot în prezent, nora lui și-a achiziționat un Lamborghini, model Gallardo Spyder, de culoare albastră, o decapotabilă cu care fără să vrei faci furori pe străzi, al cărei preț pornește de la 150.000 de euro, în funcție de dotări.

Fostul lider PSD a cerut în instanță anularea condamnării de 3 ani și 6 luni primită în dosarul angajărilor fictive DGASPC Teleorman, însă, marți un complet de cinci judecători a respins recursul de casație promovat de Dragnea. Dezbaterile în acest caz au avut loc săptămâna trecută.

”Vreau să mă refer la două lucruri. În primul rând, la un neadevăr – afirmaţia DNA că eu le-am cunoscut pe Adriana Botorogeanu şi Anisa Stoica, că lucrau la DGASPC, dar de fapt veneau la partid, un neadevăr ca multe altele folosite de acest Parchet. (…) Eu cred cu tărie că sunt complet nevinovat şi stau de opt luni nevinovat în Penitenciarul Rahova.

De aceea nu am plătit prejudiciul, pentru că nu mi s-a părut normal să plătesc pentru o faptă pe care nu am comis-o. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă voi sta în continuare nevinovat la închisoare sau dacă veţi dispune eliberarea”, a spus Liviu Dragnea în sala de judecată.

Urmăriți Impact.ro și pe