Cum arăta în copilărie Gina Pistol. Imaginea cu vedeta Asia Express a topit inimile fanilor

Redacția IMPACT 01.06.2020, 21:00
Astăzi este Ziua Internațională a Copilului, prilej prin care multe vedete și-au amintit de perioada frumoasă a copilăriei. Nici Gina Pistol nu s-a lăsat mai prejos. Gazda emisiunii Asia Express a făcut furori pe rețelele sociale cu o forografie absolut inedită!

Gina Pistol, așa cum nu am mai văzut-o. Ce spun fanii despre vedeta lor

Gina Pistol este una din vedetele cele mai populare de la noi din România. Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, prezentatoare show-ului de la Antena 1 a ținut să împărtășească cu fanii de pe Instagram, o fotografie de colecție, am putea spune. Totodată, vedeta le-a urat copiilor de toate vârstele un sincer „La mulți ani!”.
„Copile drag,nu te grăbi să crești (îmi spun din când în când în gând)
La mulți ani, copilași drăgălași!…indiferent de vârstă”, este mesajul postat de Gina Pistol, pe pagina sa de Instagram.
Azi, multe vedete au depănat amintiri din perioada copilăriei, care nu era marcată de absolut niciun fel de griji.
Gina Pistol formează un cuplu alături de Smiley, încă din martie 2017. Cei doi nu s-a grăbit, însă să facă marele pas spre o căsătorie. În ultimele două luni, adică de când a început pandemia, Gina Pistol și Smiley au petrecut mai mult timp împreună, stând acasă.
„În perioada asta am putut să ne petrecem mai mult timp împreună, pentru că de obicei eu sunt prinsă cu filmările, iar el, cu concertele sau cu munca de studio. Am făcut mișcare, am ascultat muzică, ba, mai mult, m-a ajutat și la gătit și la curățenie. Cred că asta am descoperit la el, că se poate implica în câteva dintre treburile casei, pentru că o parte dintre ele consider că sunt pentru mine. La un spălat de vase sau ajutor la gătit se pricepe foarte bine”, a explicat vedeta în același interviu pentru unica.ro.
Urmăriți Impact.ro și pe