Cum arăta în adolescență una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Fotografia în care cu greu o recunoști. Foto

Stan Filon, Andrei Dumitrescu 30.12.2022, 14:36

Iată cum arăta în adolescență una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi! Fotografiile au fost postate chiar de Andreea Bănică, că despre ea vorbim, iar ocazia a fost una specială. Partenerul ei de viață, Lucian Mitrea, și-a sărbătorit recent ziua de naștere, iar Andreea Bănică i-a făcut un cadou minunat.

Cum arăta în adolescență una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. S-a lansat cu trupa Exotic, apoi a continuat cu trupa Blondy, iar mai apoi a pornit pe drumul unei cariere solo, care s-a dovedit a fi o decizie foarte inspirată. Chiar dacă a înregistrat un succes nebun cu trupele Exotic și Blondy, iată că Andreea Bănică a continuat să facă furori și în cariera solo.

Melodiile ei ajuns rapid în topuri și sunt fredonate de extrem de mulți fani. Andreea Bănică este împlinită nu doar pe plan profesional, ci și pe cel personal. Artista s-a căsătorit cu iubitul din liceu! Andreea și Lucian Mitrea s-au cunoscut la liceu și au rămas împreună până în zilele noastre.

Cum arăta în adolescență una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi
Cum arăta în adolescență una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi

Declarație de dragoste

Cei doi se înțeleg de minune acasă, dar și în turneu, deoarece Lucian este și impresarul frumoasei blondine. Împreună au afaceri importante, lansându-se puternic pe piața imobilialelor și chiar au deschis primul lor hotel la malul mării, în Eforie.

Cei doi au împreună doi copii, care le luminează viețile. De curând, partenerul de viață al Andreei Bănică a împlinit 44 de ani, ocazie cu care soția sa i-a făcut o declarație de zile mari pe rețelele sociale. A postat și o fotografie din tinerețe, de la începutul relației lor, care a făcut deliciul internauților.

„Cu tine vreau să trăiesc, ești omul meu/ Tu m-ai făcut să zâmbesc/ Și încă o viață de aș mai avea/ Vreau să știi, tot pe tine te-aș iubi./ La mulți ani, iubire! Îmi doresc să îți aduci mereu aminte primul nostru sărut de pe digul de la malul mării și să îl repetăm în fiecare zi. Te iubesc”, a scris Andreea Bănică în dreptul a două poze, una recentă, iar alta de când de abia începeau o relație.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...