Loredana Groza, fotografie inedită din tinereţe. Cum arăta vedeta în urmă cu 30 de ani. O mai recunoşti?

Stan Filon 08.07.2021, 11:12

Fotografie inedită din tinereţea Loredanei Groza. Artista este printre puținele care au făcut furori înainte de Revoluție, dar mai ales după. A cucerit publicul comunist, dar i-a mers foarte bine și în plină democrație, când șlagărele sale s-au transformat rapid în hit-uri.

Loredana Groza, fotografie inedită din tinereţe

Loredana Groza este o adevărată apariție. Arată din ce în ce mai bine, iar diva spune că somnul și mișcarea o țin în formă. În galeria foto veți găsi fotografii cu Loredana Groza de la începuturile carierei sale. Are o carieră încununată de succes, care  a început pe când avea doar 14 ani.

Exact în anul când și-a făcut buletinul, Loredana Groza câștiga și un premiu foarte important. ”Steaua fără nume” era un festival extrem de apreciat înainte de Revoluție, iar numai cele mai bune voci ajungeau să concureze acolo. Ei bine, una dintre acele voci a fost cea a Loredanei groza, care a făcut ravagii la prima apariție.

Loredana Groza, fotografie inedita din tinerete
Loredana Groza, fotografie inedita din tinerete

Și-afăcut debutul în muzica românească la un festival foarte important

Loredana Groza a câștigat festivalul ”Steaua fără nume” și a început o carieră încununată cu succes. Cu toate acestea, artista nu a văzut deloc lucrurile așa cum au fost. A fost îngrozită de prima experință care a făcut-o un nume greu în muzica ușoară românească.

”A fost cumplit. Nu am vrut să spun nimănui că am participat pentru că mi-era ruşine. Arătam oribil. Toată viaţa m-am îndreptat către arta spectacolului, pentru că m-a ajutat să-mi depăşesc toate angoasele, timiditatea, faptul că eram o fată dintr-un orăşel mic, dintr-o familie modestă”, mărturisea ea.

Anii au trecut, la Lore a înflorit. Acum este o artistă în adevăratul sens al cuvântului, iar toate melodiile sale sunt extrem de apreciate de fanii săi. În plus, arată foarte bine, însă în spatele unei ținute de invidiat stă multă muncă, după cum a recunoscut artista.

“Sportul, un regim alimentar sănătos și somnul sunt cele trei must-uri pentru a fi mereu în formă. Trebuie să îți balansezi regimul. Astfel încât, organismul tău să nu simtă lipsa niciunui component de care are nevoie ca să funcționeze normal. Trebuie să îl «păcălești» . De asta, am renunțat la dietele drastice pe care le consider absolut dăunătoare. Chiar dacă te ajută să pierzi în greutate foarte repede, la fel de repede pui kilogramele la loc, imediat ce începi să mânânci normal”, a declarat Loredana Groza.