Cum arată fosta soacră a Biancăi Drăgușanu. Mesajul emoționant pe care aceasta l-a primit, la scurt timp de la divorțul lui Alex Bodi de fosta asistentă tv

Redacția IMPACT 23.03.2020, 14:09
Cum arată fosta soacră a Biancăi Drăgușanu. Mesajul emoționant pe care aceasta l-a primit, la scurt timp de la divorțul lui Alex Bodi de fosta asistentă tv

Alex Bodi s-a întors din nou la statutul de burlac după ce a divorțat de Bianca Drăgușanu. Însă, acesta încă mai are o femeie foarte importantă în viața lui, care-i dă întotdeuna cele mai bune sfaturi și care nu-l lasă niciodată la greu. Este vorba de mama acestuia. Iată cum arată cum arată fosta soacră a Biancăi Drogușanu și ce mesaj emoționant i-a transmis Alex Bodi mamei sale!

Cum arată fosta soacră a Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au semnat acetele de divorț la notar pe data de 10 martie. Bineînțeles, evenimentul a fost marcat în stilul lor caractristic cu un scandal monstru care s-a lăsat cu telefoane sparte. Dar, Bodi are un ajutor de nedăjde pentru a trece cu zâmbetul pe buze și peste această etapă din viața sa și anume pe mama sa, căreia îi este recunoascătoare pentru tot ce face pentru el.

De asemenea, Alex Bodi a ținut să-i transmită un mesaj mamei sale cu ocazia zilei acesteia de naștere. Din postarea lui Bodi reiese că acesta are o relație foarte apropiată cu mama sa pe care o consideră îngerul lui păzitor.

bianca dragusanu, alex bodi, fosta soacra, mesaj emotionant
Cum arată fosta soacră a Biancăi Drăgușanu

„Cel mai important și frumos lucru e să ai mama în viață! Îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru faptul că exiști, că mă bucur la fiecare apel și sfat care mi-l dai, că-mi aduci mereu zâmbetul pe buze și esti îngerul meu păzitor din ziua în care m-am născut! Chiar dacă nu pot fi acum lângă dumneata, să știi că te iubesc enorm de mult și sunt mândru că ești mama mea! LA MULȚI ANI, mami…îți doresc multă sănătate și fericire! Te Iubesc!”, a scris Alex Bodi pe pagina sa de Instagram.

Postrarea lui Bodi a strâns peste 3.500 de like-uri, iar fanii au apreciat imediat iubirea acestuia față de omul care i-a dat viață. Momentan Bianca și Bodi nu și-au încheiat toate socotelile. Blondina îl acuză pe fostul său soț de violență și chiar a făcut și o plângere penală pe numele acestuia.

Urmăriți Impact.ro și pe