Bianca Drăgușanu s-a enervat pe Alex Bodi și a dezvăluit care dintre iubiții ei nu a bătut-o: ”El nu m-a atins”

Stan Filon 22.03.2020, 12:40
Bianca Drăgușanu s-a enervat pe Alex Bodi și a dezvăluit care dintre iubiții ei nu a bătut-o: ”El nu m-a atins”

Bianca Drăguşanu a făcut declaraţii emoţionante vizavi de relaţia pe care a încheiat-o de curând. Vedeta a declarat că Alex Bodi a fost violent cu ea, în timp ce ceilalţi iubiţi au respectat-o şi au preţuit-o.

Bianca Drăguşanu a semnat actele de divorţ de Alex Bodi pe data de 10 martie, iar după pronunţarea despărţirii cei doi şi-au reproşat chestii urâte din timpul căsătoriei.

Alex Bodi ar fi afirmat că nu numai el a bătut-o, ci toţi iubiţii pe care i-a avut. De partea cealaltă, Bianca Drăguşanu l-a mai acuzat pe omul de afacerişi că a înşelat-o şi i-a mai spus că doar el a fost violent cu ea.

Bianca Drăguşanu a fost bătută de Alex Bodi
Bianca Drăguşanu a fost bătută de Alex Bodi. Sursa foto: wowbiz.ro

Bianca Drăguşanu a amintit că Adrian Cristea cu care a avut o relaţie de cinci ani nu a atins-o niciodată, lucru valabil şi în relaţia pe care aceasta a avut-o cu Victor Slav. Aceştia ar fi iubit-o fără a apela la durităţi şi fără a fi exagerat de geloşi.

Nu ai cum să iubești o femeie foarte mult dacă o jignești, dacă o șantajezi și dacă o lovești, dacă ești îndrăgostit. Definiția dragostei nu cuprinde nimic din aceste cuvinte. L-am iubit foarte tare pe acest om, pe mine nu m-a compromis nimic în relația asta, chiar el a spus cu gura lui că nu are ce să-mi reproșeze. Dar…dacă nu-mi oferi stabilitate și nu mă validezi ca om și ca femeie, nu am niciun motiv să mai împart niciun aer cu tine”, a declarat Bianca Drăguşanu, potrivit wowbiz.ro.

Alex Bodi a declarat de curând că vrea să se împace cu Bianca Drăguşanu, dar aceasta nici nu vrea să audă aşa ceva.

„Pentru tot ce s-a întâmplat între noi, eu consider că s-a pus punct și că de astăzi, eu încep un nou capitol din viața mea care nu îl mai include pe el. Din păcate, l-am iubit foarte tare, dar nu mai am încredere într-un om care a putut să procedeze în nenumărate ori în același mod. Însă nu este greșeala lui, ci a mea, fiindcă eu l-am iertat mereu crezând că el se va schimba și nu va mai face aceleași greșeli. Nu îmi plac schimbările acestea de comportament de la o oră la alta, mi se par foarte periculoase, și chiar mă sperie. De aceea, vreau să mă retrag demnă din viața lui”, a comentat Bianca Drăgușanu.

 

 

 

 

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...