EXCLUSIV

Cum a început, de fapt, cariera lui Nicole Cherry. Lucrurile au ieșit la iveală după scandalul dintre Aurel Pădureanu și tatăl solistei

Ioana Bucur 19.05.2021, 19:24

Se vorbește despre lipsă de caracter, bătrânețe, frustrări vechi, iar lista cuvintelor grele continuă. Cine a dezvăluit cum a început, de fapt, cariera lui Nicole Cherry. Adevărul a ieșit la iveală după scandalul dintre Aurel Pădureanu și tatăl solistei.

Cum a început, de fapt, cariera lui Nicole Cherry

Nicole Cherry a impresionat publicul din România de când s-a lansat în muzică, la vârsta la care mulți copii încă își petrec timpul liber jucându-se în fața blocului. Avea doar 14 ani când piesa ei, „Memories”, a avut un succes uriaș, fiind difuzată pe toate posturile de radio din țară. Pe măsura ce cariera ei înflorea, s-a aflat că puștoaica venea dintr-o familie de artiști de renume. Pe numele ei real, Nicoleta Janina Ghinea, Nicole Cherry este nepoata regretatei Cornelia Catanga și a lui Aurel Pădureanu.

Din nefericire, numele ei a fost implicat într-un scandal ce nu îi face cinste, izbucnit între tatăl ei și Aurel Pădureanu. Cei doi și-au declarat război și nu se feresc să își arunce cuvinte grele, în spațiul public. Scânteia a fost reaprinsă luna trecută, când soțul regretatei Cornelia Catanga s-a plâns că familia solistei nu l-a chemat la o petrecere. Imediat a venit și replica lui George Ghinea:

„Cred că dânsul a îmbătrânit. Sunt niște frustrări d-ale sale. Dacă l-am uitat? Ce putem spune? Eu cu domnul Mitică m-am întâlnit de 15 ori și sunt căsătorit cu soția mea de 29 de ani, sunt ceva ani. Dacă lui îi plac scandalurile, să facă în continuare acest lucru. Altă explicație nu am! Am zis că are anumite frustrări pentru că așa se înțelege, să te duci la televizor și să spui, unei țări întregi, că te-a uitat neamul, nu este frumos”, a declarat acesta, pentru Playtech.ro.

Cum a început, de fapt, cariera lui Nicole Cherry
Nicole Cherry și tatăl ei

„Îmi este și scârbă să vorbesc despre un om care nu are caracter”

După ce a aflat despre declarațiile făcute de George Ghinea, Aurel Pădureanu l-a taxat din nou pe tatăl cântăreței, dezvăluind cum a început, de fapt, cariera lui Nicole Cherry. Se pare că tânăra le datorează succesul de astăzi lui și Corneliei Catanga, care ar fi dus-o la Titus Munteanu.

„Nu mă interesează acest om. Îmi este și scârbă să vorbesc despre un om care nu are caracter. Pentru mine acest om nu reprezintă nimic. Zero ori zero este egal cu zero. Eu și soția mea Cornelia am luat-o de mână pe Nicole și am dus-o la Titus Munteanu, ca să o vadă. Nicole este fata nepoatei mele. Eu știu multe despre familia asta, dar mai bine las lucrurile așa cum sunt.

Pentru mine, omul acesta nu reprezintă nimic, știu că a fost la înmormântarea soției mele, l-am văzut. El înainte de a face cariera asta a fost șofer și acum a ajuns mare impresar. Nu doresc nimic de la el, doar să stea de vorbă cu mine, atâta tot. Mă simt gol sufletește, mă duc și acum la cimitir, la Cornelia, și plâng și îmi urlu durerea. Eu nu am nimic cu fetița aceea, ei sunt oameni răi nu Nicole”, a adăugat Aurel Pădureanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...