EXCLUSIV

Aurel Pădureanu o acuză pe nepoata lui, Nicole Cherry, că l-a dat uitării. Tatăl solistei: “Are niște frustrări”

Oana Pascaru, Alexandra Andrei 07.05.2021, 19:57

Tatăl lui Nicole Cherry, George Ghinea, nu înțelege de ce Aurel Pădureanu, soțul regretatei soliste Cornelia Catanga, îi tot pomenește numele, în condițiile în care, deși sunt rude prin alianță, nu au avut niciodată o relație prea strânsă: ”Cred că Aurel a îmbătrânit, are niște frustări!”, ne-a spus George, în exclusivitate pentru impact.ro. Aurel Pădureanu s-a plâns, recent, că mama lui Nicole Cherry, care îi este nepoată, nu l-a invitat la petrecerea de ziua ei, în condițiile în care Cornelia Catanga i-a ajutat fiica să intre în show-biz.

Aurel Pădureanu face acuzații grave la adresa nepoatei sale, Nicole Cherry

A trecut o lună de când Cornelia Catanga a pierdut lupta cu virusul ucigaș. Regretata artistă de muzică lăutărească a lăsat în urmă un soț și un băiat care cu greu trec peste șocul despărțirii. Aurel Pădureanu a declarat public că a fost uitat până și de rude, după acest necaz, menționând și familia solistei Nicole Cherry: ”Te uită ea, familia, darămite cei străini. Nu mă mai sună nimeni să vadă dacă sunt bine, pentru că nu mai au nici un interes, nu mai trăieşte Cornelia, ce să facem.

Voi, presa, mai sunaţi să mă întrebaţi cum mă mai simt, dar, în rest, nimeni. Îmi pare şi mie rău, că oamenii ar trebui să fie mai buni şi mai calzi mereu, nu doar de Sărbători. Nu cerem nimic, niciun ban, ci doar puţină compasiune. Parcă de băiatul meu, de Alex, îmi pare rău, pentru că lui ar trebui să i se dea aşa un pic de atenţie, să fie scos din starea asta. Uite, a fost ziua mamei lui Nicole Cherry, putea să îl cheme şi pe el să mai uite un pic. Mama lui Nicole e nepoata mea, iar bunica ei e sora mea”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Click!

Aurel Padureanu face acuzatii grave la adresa nepoatei sale, Nicole Cherry
Aurel Padureanu face acuzatii grave la adresa nepoatei sale, Nicole Cherry

Tatăl lui Nicole Cherry îi dă replica lui Aurel Pădureanu: ”Cu Nea Nelu ne-am văzut rar, are niște frustrări!”

În replică, tatăl lui Nicole Cherry, George Ghinea, a declarat, pentru impact.ro: “Cred că dânsul a îmbătrânit. Sunt niște frustrări d-ale sale. Dacă l-am uitat? Ce putem spune? Eu cu domnul Mitică m-am întâlnit de 15 ori și sunt căsătorit cu soția mea de 29 de ani, sunt ceva ani. Dacă lui îi plac scandalurile, să facă în continuare acest lucru. Altă explicație, nu am! Am zis că are anumite frustrări pentru că așa se înțelege, să te duci la televizor și să spui unei țări întregi, că te-a uitat neamul, nu este frumos”.

Cornelia Catanga a luat-o de mână, în 2011, pe Nicole Cherry și i-a prezentat-o unui important om de televiziune: ”Am luat-o de mână pe Nicole și am prezentat-o domnului Titus Munteanu. El a recunoscut că este o voce minunată și așa a început totul”, povestea atunci Cornelia Catanga. Nicole Cherry a recunoscut, într-un alt interviu, că este rudă cu Aurel Pădureanu: “Eu sunt de etnie rromă. Nu am spus până acum acest lucru pentru că nu am fost întrebată. Mă mândresc cu asta şi am recunoscut, aşa cum şi Connect-R a recunoscut. Sunt nepoata lui Aurel Pădureanu. El este frate cu bunica mea. Sunt nepoata domnului Aurel şi a Corneliei Catanga”, spunea Nicole Cherry.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI