Cum a fost trasă la răspundere Mădălina Ghenea după ce s-a declarat fan al lui Nicolae Ceaușescu

Diana Dumitrache 15.07.2020, 17:27

Mădălina Ghenea şi-a uimit fanii de pe Instagram cu o remarcă la care nimeni nu se aştepta. Celebrul model a fost aspru criticat după ce a postat un text în care lăuda regimul lui Nicolae Ceauşescu.

Mădălina Ghenea, acuzată de internauţi că nu ştie despre ce vorbeşte

În urmă cu aproape 5 ani, modelul şi-a şocat fanii de pe Instagram. Nu cu vreun pictorial sexy, cum  obişnuia, ci cu o remarcă despre viaţa de dinainte de Revoluţie.

Ceauşescu conducea un regim, dar toată lumea avea ceva de mâncare . Nu era un abis ca acum care să îi despartă pe săraci de bogaţi, a scris modelul.

Mesajul scris în limba italiană a fost însoţit de o imagine a Mădălinei dintr-un pictorial. Aşa cum era de aşteptat, fanii au reacţionat imediat.

“Eu cred că cine a crescut în vremurile alea nu are cum să spună aşa ceva”. “Frază depăşită din toate punctele de vedere”. “Nu e o ruşine să nu ştii lucruri. Nu le ştim toţi pe toate. Este o ruşine să te angajezi într-o conversaţie care presupune noţiuni pe care tu nu le deţii. Dacă faci asta s-ar putea să zici aberaţii şi să te faci de râs. Ca în cazul de fată”. “Mai bine rămâi la ce ştii să faci. Adică să pozezi sau să joci în filme”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauţi.

Cum a fost trasă la răspundere Mădălina Ghenea după ce s-a declarat fan al lui Nicolae Ceaușescu
Cum a fost trasă la răspundere Mădălina Ghenea după ce s-a declarat fan al lui Nicolae Ceaușescu

Răspunsul actriţei şi modelului a venit imediat pe reţeaua de socializare

După cuvintele grele scrise de fani, Mădălina a decis să dea un răspuns. Totul pentru a lămuri situaţia.

Interviul respectiv a fost acordat şi a apărut în publicaţia din Italia în anul 2012! Am fost o elevă de nota 10 şi am fost suficient de pasionată de istoria României cât să înţeleg cât de dur şi de opresiv a fost regimul Ceauşescu.

Cu toate acestea, cred că opinia părinţilor mei – că, privind înapoi, viaţa părea mai bună, din anumite puncte de vedere, înainte de ’89 – este împărtăşită de o bună parte a celor din generaţia lor. Asa cum cred şi faptul că pentru generaţia mea lucrurile sunt total diferite. E memoria lor selectivă? Sigur că da. Dar când banii devin aşa o problemă pentru cei din generaţia părinţilor mei, parcă nu mai sunt atât de condamnabili în ochii opiniei publice când preferă să-şi aducă aminte doar părţile bune ale unei bucăţi din viaţa lor, a scris atunci Mădălina.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...