Drama pe care o trăiește Mădălina Ghenea. Fotomodelul nu poate să-și revină

Iancu Andreea 03.06.2020, 19:06

Frumoasa Mădălina Ghenea nu reușește să depășească un moment dificil din viața sa. Fotomodelul suferă de mai bine de un an de zile din pricina unei pierderi suferite. Un om foarte drag al vedetei s-a stins din viață, iar asta nu o lasă să își revină.

Mădălina Ghenea trăiește o dramă

Românca trece printr-o perioadă dificilă. Ghenea a avut o relație apropiată cu fotograful Pietro Coccia. Bărbatul s-a stins din viață în urmă cu un an de zile, iar fotomodelul a ales să comemoreze evenimentul. Mădălina a postat pe Instagram o fotografie care o înfățișează alături de faimosul fotograf.

Suferința vedetei nu poate fi curmată nici după un an de la pierderea prietenului său drag.

Pietro meu, amicul meu drag, un an fără tine, ce durere, curg lacrimile, îmi lipsești atât de mult! Aș vrea să te scot din pozele astea, ca să te pot îmbrățișa cu adevărat. Nu avem nimic când venim pe lume și nu luăm nimic cu noi când plecăm, dar lăsăm un mare gol cui rămâne, a explicat Ghenea pe rețelele de socializare.

Foto - libertatea.ro
Foto – libertatea.ro

Pietro Coccia, unul dintre fotografii renumiți ai Italiei

Este cunoscut faptul că frumoasa Mădălina Ghenea se bucură de succes datorită carierei de model și actriță. Astfel, vedeta a avut ocazia să cunoască nume importante ale cinematografiei, precum Gerard Butler, cu care a avut și o relație. Totuși, cel care i-a fost cel mai aproape sufletului său era Pietro Coccia. Fotograful-minune al Italiei a plecat dintre noi anul trecut, pe 3 iunie, la vârsta de 56 de ani. Se pare că Pietro suferea de diabet, iar asta i-a curmat mai devreme decât trebuia viața.

Mădălina Ghenea nu reușește să treacă peste pierderea suferită, motiv pentru care a ales să împărtășească cu toată lumea sentimentele sale. Mesajul vedetei este cu adevărat emoționant.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...