Cum a fost surprins Marius Elisei în timp ce Oana Roman şi fiica sa sunt în vacanţă. De asta a refuzat să meargă cu ele

Ioana Bucur 14.04.2021, 11:10
Cum a fost surprins Marius Elisei în timp ce Oana Roman şi fiica sa sunt în vacanţă. De asta a refuzat să meargă cu ele

Cum a fost surprins Marius Elisei în timp ce Oana Roman şi fiica sa sunt în vacanţă. Se pare că fostul soț al vedetei profită din plin de zilele în care vedeta și fiica sa sunt departe de România.

Cum a fost surprins Marius Elisei în timp ce Oana Roman şi fiica sa sunt în vacanţă

Oana Roman și fiica ei, Isabela, au plecat într-o vacanță fabuloasă, în Egipt, pentru a sărbători ziua de naștere a vedetei. Cu câteva zile înainte de plecare, Oana dezvăluia că micuța Iza și-a dorit foarte mult ca tatăl ei să meargă cu ele. Înțelegând că un copil are nevoie de ambii părinți în viață, a decis să îl invite și pe fostul ei soț, însă a fost surprinsă în momentul în care el a refuzat cu vehemență propunerea.

„Isabela și-a dorit mult să vină și Marius, ea și-a exprimat dorința. Dorința nu e a mea. El a spus că nu poate și nu vrea să vină. Nu este o dorință de-ale mele să fi venit, că nu am fi stat în aceeași cameră. Ea își dorește să petreacă timp cu noi doi. Ea de la 2 ani a stat în permanență cu noi doi de atâția ani și este obișnuită să stea cu noi doi”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Motivul refuzului ar putea fi explicat de modul în care a fost surprins Marius Elisei în timp ce Oana Roman și fiica sa sunt în vacanță. Bărbatul a postat, pe o rețea socială, o fotografie de la o terasă din București. Cu toate că în imagine apare doar el, e greu de crezut că a ieșit singur, mai ales dacă ne gândim la dezvăluirile făcute de Oana Roman la emisiunea lui Dan Capatos. Fiica fostului premier bănuiește că bărbatul are deja o nouă relație, iar motivul pentru care a refuzat excursia cu ea și Isabela fiind, probabil, gelozia partenerei.

„Am fost în februarie în Egipt, mi-a plăcut mult acolo. E ziua mea pe 13 aprilie, fac 45 de ani. Cu nebunia asta cu COVID-ul nu pot să fac nimic, petrecere. Așa că am zis să plec o săptămână în vacanță. Isa și-a dorit ca Marius să meargă cu noi în vacanță. Data trecută când am mers amândouă în vacanță, Isa l-a sunat că vrea ca data viitoare să vină și el cu noi. L-am sunat acum să vină cu noi că vrea Isa. A zis: nu vin. Nu e scump, e până în 500 de euro, sigur și-ar permite, la 5 stele, e un lux incredibil. Și aseară a fost la noi s-o ia pe Isa la el. I-am zis iar să vină și m-a refuzat. L-am întrebat: ai pe cineva? Isa mi-a zis că ai avea mai multe. Și el mi-a zis: «Nu, am decât una singură»!”, a spus Oana Roman, la emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

Cu cine a plecat, până la urmă, Oana Roman, în vacanţă

După o perioadă în care nu și-au mai vorbit, Oana Roman și Vica Blochina s-au împăcat și au plecat împreună într-o vacanță de cinci stele în Egipt, alături de cei doi copii. În ziua în care Oana a împlinit 45 de ani, Vica i-a pregătit o surpriză fabuloasă: un buchet uriaș de trandafiri roșii. Emoționată de gestul făcut de prietena ei, dar și de numărul mare de mesaje primite, Oana a transmis un mesaj tuturor celor care i-au fost alături:

„O zi perfectă ! PERFECTĂ! Vica Blochina mi-a făcut o surpriză, mi-a luat cele mai minunate flori, vremea e superbă, resortul de vis. Cea mai frumoasă aniversare a mea din ultimii ani. Primesc atâtea mesaje încât îmi este imposibil sa răspund azi tuturor. Ma înclin!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI