Cu cine a plecat, de fapt, Oana Roman, în vacanţă. Vedeta a făcut totul public

Ioana Bucur 14.04.2021, 08:14

S-a aflat cu cine a plecat, de fapt, Oana Roman, în vacanţă, după ce a fost refuzată de fostul ei soț. Vedeta, care tocmai a împlinit 45 de ani, a primit un cadou spectaculos de ziua ei de naștere.

Cu cine a plecat, de fapt, Oana Roman, în vacanţă

Noul an nu a adus prea multe motive de fericire în viața fiicei fostului premier al României. Divorțul de Marius Elisei, problemele de sănătate ale mamei sale, dezvăluirile dureroase despre cei mai grei ani din viața ei și acuzațiile dure pe care i le-a adus lui Petre Roman au fost doar câteva dintre motivele ce au făcut-o să se izoleze de prietenii săi, așa cum mărturisea chiar ea, recent, pe rețelele de social media. Totul s-ar putea schimba, iar un nou capitol, mai bun, pare că este pe cale să înceapă. După ce a recunoscut că fostul ei soț i-a refuzat invitația de pleca într-o excursie, de ziua ei de naștere, împreună cu fiica lor, vedeta s-a „reorientat” rapid. Cu cine a plecat, de fapt, Oana Roman, în vacanţă?

Chiar dacă, o perioadă, nu și-au mai vorbit, Oana Roman și Vica Blochina s-au împăcat și au plecat împreună într-o vacanță de cinci stele în Egipt, alături de cei doi copii. În ziua în care Oana a împlinit 45 de ani, fosta amantă a lui Victor Pițurcă a surprins-o cu un buchet uriaș de trandafiri roșii. Emoționată de gestul făcut de prietena ei, dar și de numărul mare de mesaje primite, Oana a transmis un mesaj tuturor celor care i-au fost alături:

„O zi perfectă ! PERFECTĂ! Vica Blochina mi-a făcut o surpriză, mi-a luat cele mai minunate flori, vremea e superbă, resortul de vis. Cea mai frumoasă aniversare a mea din ultimii ani. Primesc atâtea mesaje încât îmi este imposibil sa răspund azi tuturor. Ma înclin!”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Cu cine a plecat, de fapt, Oana Roman, în vacanţă
Oana Roman a primit un buchet uriaș de flori

Vedeta și-a sărbătorit cei 45 de ani departe de România, într-un resort de lux din Egipt. Îmbrăcată într-un caftan roz, cu sandale asortate, Oana Roman a arătat, din nou, că este într-o formă de zile mari și că este pregătită să înceapă un nou capitol în viață, lăsând în urmă problemele și suferințele ce i-au marcat ultimele luni.

„Azi 45. Cu liniște în suflet, iubire și multă încredere. Vă mulțumesc tuturor pentru urări și gânduri bune. Îmi faceți ziua perfectă!”, a fost mesajul postat de Oana Roman pe contul său de socializare în descrierea unei fotografii din vacanță.

„Mă doare că ea nu mai poate să fie cu noi”

Cu toate că, din imaginile postate pe rețelele sociale, se vede clar că Oana Roman se distrează de minune împreună cu Vica Blochina, vacanța din Egipt ar fi trebuit să fie petrecetură, de fapt, în familie.

„Isa și-a dorit foarte mult ca tatăl ei să vină și el cu noi, în baza unei relații civilizate pe care o avem. A spus că pentru ea ar fi o minune. Din păcate, tatăl ei nu vrea să meargă cu noi în vacanță, iar pe mine mă doare foarte tare lucrul acesta. Mă doare că ea nu mai poate să fie cu noi împreună, chiar dacă noi nu mai suntem împreună, suntem părinții ei și pentru ea ar fi fost o bucurie, dar nu putem să obligăm pe nimeni”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...