Oana Roman, despre bărbatul de care are nevoie. Ce doreşte de la omul de lângă ea

Cristian Cojocaru 10.04.2021, 08:22
Oana Roman, despre bărbatul de care are nevoie. Ce doreşte de la omul de lângă ea

Invitată la Antena Stars, Oana Roman a vorbit despre bărbatul de care are nevoie, ținând cont că de câteva luni, este o femeie singură. Fiica lui Petre Roman nu ezită să mărturisească faptul că vrea să își refacă viața, afirmând care sunt calitățile pe care bărbatul care o va cuceri va trebui să le aibă.

Oana Roman vorbește despre bărbatul de care are nevoie

Oana Roman știe ce fel de bărbat își dorește, însă pentru ea fiica sa Iza are întâietate în orice. Așa cum a mărturisit vedeta, nu și-a propus ca într-o anumită perioadă de timp să se implice într-o relație, însă dacă dragostea îi va bate la ușă, categoric îi va deschide. Oana Roman a afirmat că știe cum dorește să arate acesta precum și ce trăsături de caracter să aibă în așa fel încât relația să meargă.

Vedeta afirmă că are nevoie de un bărbat stabil, astfel că acest lucru îi va reda siguranța necesară și știe că s-ar putea baza pe el atunci când va trebui să ducă o luptă și nu singură. Oana menționează însă, că cel mai important este ca acest să o iubească pe Iza.

”Nu mă gândesc la asta. Se poate întâmpla azi mâine sau peste un an. Sunt lucruri pe care nu le poți plănui. Sunt foarte multe așteptări și atunci dacă va mai fi să fie va trebui să aleg cu foarte mare grijă. Primează ca Iza să fie ok, să înțeleagă că am un copil care este o prioritate pentru mine.Cel mai important la vârsta pe care o am este să simt că pot găsi un bărbat lângă care să mă simt în siguranță, să știu că mă pot baza pe el, că mă poate sprijini în tot ce am de trăit și de făcut. Nu a apărut nimeni în viața mea’‘, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Oana Roman a mentionat ca barbatul care doreste sa fie langa ea va trebui sa o iubeasca pe Iza
Oana Roman a mentionat ca barbatul care doreste sa fie langa ea va trebui sa o iubeasca pe Iza

”Nu contează financiarul”

Deși multe cupluri s-au cunoscut în mediul online, Oana Roman nici nu ia în calcul varianta de a cunoaște pe cineva cu care a luat contact în mediul virtual. Ea consideră că este o clasică în viață, iar întâlnirile romantice cu discuții interminabile față în față fac parte din ceea ce își dorește ea. Cu privire la partea financiară, fiica lui Petre Roman a afirmat că nu are importanță pentru ea.

”Nu m-aș mai arunca cu capul înainte și aș cumpăni foarte mult înainte. Într-un astfel de caz, mai ales că vin după un divorț și după o viață complicată, am nevoie de stabilitate deci trebuie să aleg cu mare grijă. Nu sunt genul care să cunoască pe cineva pe Facebook. Eu nu pot așa.

Ca să am o relație mega serioasă, trebuie să fie cineva cu care să am niște lucruri concrete în comun și nu o discuție pe internet.Nu contează financiarul. Trebuie să îmi placă și mie de el, nu doar lui de mine. Eu nu stau să îmi pun atâtea întrebări. Sunt într-o perioadă în care am alte priorități. Mie îmi trebuie o persoană care să fie de bază, să mă pot baza. Nu știu dacă m-aș mai căsători. Nu mă gândesc la asta”, a mai spus Oana Roman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI