Cum a fost dat afară Șerban Huidu de la Prima TV, după 20 de ani. Ce s-a decis cu emisiunea sa, Cronica Cârcotașilor. Replica prezentatorului

Ana Anitoiu 12.10.2020, 19:06
Cum a fost dat afară Șerban Huidu de la Prima TV, după 20 de ani. Ce s-a decis cu emisiunea sa, Cronica Cârcotașilor. Replica prezentatorului

Șerban Huidu ar fi fost dat afară de la Prima TV, după 20 de ani de colaborare cu acest post de televiziune. S-a aflat ce decizie a fost luată pentru emisiunea sa, ”Cronica Cârcotașilor”.

Update, ora 18.29. Șerban Huidu a reacționat cu un mail pe adresa redacției noastre. afirmând că ”articolul publicat conține un neadevăr.” Huidu nu a precizat care este neadevărul, faptul că a fost dat afară sau că emisiunea va fi scoasă de pe post. După formulare, se pare că se referă mai degrabă la partea că emisiunea nu a fost (încă!) scoasă din grilă.

Replica lui Șerban Huidu

 

 

Cum ar fi fost dat afară Șerban Huidu de la Prima TV

Această decizie ar fi fost luată după ce televiziunea Prima TV a fost cumpărată, recent, de Clever Media, companie deținută de Adrian Tomșa. El patronează și televiziunea Look TV.

După ce Prima TV a fost cumpărată, televiziunea se va concentra pe știri generaliste și sportive. Astfel, emisiunea ”Cronica Cârcotașilor”, precum și show-ul ”Flash Monden”, ce era prezentat de Diana Bart și Alex Constantin, nu vor mai face parte din grila acestui postul de televiziune.

De altfel, toată redacția emisiunii ”Flash Monden” ar fi fost concediată, cu excepția Dianei Bart. Motivul este acela că ea este în concediu de maternitate.

Cum a fost dat afară Șerban Huidu de la Prima TV, după 20 de ani. Ce s-a decis cu emisiunea sa, Cronica Cârcotașilor

Totuși, emisiunea ”Cronica Cârcotașilor” ar urma să mai fie difuzată, doar cu sezonul ce a apucat să fie înregistrat. Termenii încheierii acestei colaborări ar fi fost discutați de șefi cu Șerban Huidu. După acest ultim sezon, show-ul va dispărea de la televiziunea Prima TV, potrivit playtech.ro.

Acum, Șerban Huidu are la dispoziție aproximativ două luni ca să ia o decizie în privința angajaților care lucrau pentru ”Cronica Cârcotașilor”. El va avea acest răgaz să hotărască dacă va încerca să facă în continuare emisiunea, la un alt post de televiziune.

Șerban Huidu deține drepturile pentru ”Cronica Cârcotașilor”

”Cronica Cârcotașilor” este o emisiune satirică ce a fost difuzată timp de 20 de ani, la postul de televiziune Prima TV. Formatul presupune ironizarea stângăciilor, bâlbelor și momentelor mai puțin glorioase ale angajaților altor posturi de televiziune din țară.

De asemenea, la ”Cronica Cârcotașilor” sunt înregistrate momente în care sunt prezentate și ironizate anumite întâmplări ce au avut loc la televizor, în fiecare săptămână.

Șerban Huidu, acum în vârstă de 44 de ani, a consacrat Prima TV. Emisiunea ”Cronica Cârcotașilor” a fost emblema acestei televiziuni. A fost difuzată pentru prima dată la data de 4 aprilie 2000.

În urmă cu două decenii, când a început să fie difuzată la Prima TV, emisiunea ”Cronica Cârcotașilor” era prezentată de Șerban Huidu și Mihai Găinușă. Ei doi au fost cei care au inventat și patentat acest format TV.

Acesta este motivul pentru care acum, televiziunea Prima TV nu are niciun drept asupra show-ului. ”Cronica Cârcotașilor” îi rămâne lui Șerban Huidu. El și Mihai Găinușă și-au încetat colaborarea, în anul 2014.

Urmăriți Impact.ro și pe