Ce salariu încasează lunar Șerban Huidu la Prima TV, pentru Cronica Cârcotașilor

Daria Petrescu 16.08.2020, 13:12
Ce salariu încasează lunar Șerban Huidu la Prima TV, pentru Cronica Cârcotașilor

Șerban Huidu nu a mai fost văzut de telespectatori timp de mai bine de trei ani, după ce a provocat tragicul accident în urma căruia trei oameni au murit. Însă,  Șerban Huidu a revenit „pe sticlă” în 2015, ca prezentator al emisiunii Cronica Cârcotasilor, unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune.

Șerban Huidu este unul dintre cei mai longevivi oameni de radio și televiziune și deși s-au făcut multe speculații legate de salariul pe care acesta îl câștigă la Prima Tv, pentru Cronica Cârcotaților, el a preferat să nu dezvolte acest subiect. Cu toate astea, potrivit surselor din televiziune, acesta ar încasa lunar, suma de 4000 de euro.

Șerban Huidu, unul dintre cei mai bine plătiți oameni de televiziune

Potrivit datelor de la Ministerul de Finanțe, Șerban Huidu a avut un venit lunar de 53000 de euro pe lună din activitățile de televiziune în perioada 2005-2013. Profitul său net total a fost de 25.762.995 de lei, adică aproximativ 5,8 milioane de euro. Pe an este echivalent cu 644 000 euro, ceea ce înseamnă 53 000 de euro pe lună. Huidu și-a înregistrat mărcile „Cronica Carcotașilor”, „Top Rușinică”, “Dezbrăcatu’”, “Puștiu”, “Bebelușe” și “Mistrețu” pe o firmă unde este asociat majoritar și administrator.

Șerban Huidu este din nou șofer, la 6 ani de când a provocat un accident tragic

Șerban Huidu a fost condamnat, pe 7 februarie 2013, la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, după accidentul din toamna anului 2011 în urma căruia și-au pierdut viața trei oameni. Decizia definitivă a Curții de Apel Brașov a prevăzut și o interdicție pentru Huidu de a se urca la volan în următorii 6 ani. Termenul respectiv a expirat pe 21 septembrie, anul acesta, așa că acum, Șerban Huidu poate conduce din nou o mașină. De asemenea, a expirat și termenul de 6 ani de supraveghere, în cadrul căreia Șerban Huidu era obligat să se prezinte regulat la serviciul de probațiune și să comunice orice schimbare de domiciliu sau de serviciu.

Șerban Huidu a vorbit recent, în emisiunea „Lifestyle sănătos”, despre perioada de după accidentul rutier provocat în luna octombrie 2011, pe DN1, în dreptul localităţii Timişul de Sus, și în care și-au pierdut viața trei oameni.

„Eu cred că terapiile, psihologia, oamenii care au probleme existențiale – sunt un moft al societății moderne. Ele, toate, nu există. Nouă ne place să credem că trebuie să ne recuperăm, că trebuie sa facem, să dregem. După accidentul rutier pe care eu l-am avut, eu trebuia să fac pace întâi cu mine ca să pot să suport toate înjurăturile, la îndrumarea cumnatei mele care este psiholog am fost la un psiholog. M-am dus la psiholog și el m-a pus acolo să fac niște chestii din plastilină. Poate așa era învățată, dar mie mi s-a părut de un ridicol fantastic. Adică, până una alta eu am avut accident în care puteam să crăp și eu, au murit atâția oameni, s-au întâmplat atâtea lucruri și tu mă pui să fac chestii din plastilină?”, a spus recent Șerban.

Urmăriți Impact.ro și pe