Șerban Huidu a răbufnit! Scandal monstru în avion. De la ce a pornit totul

Elena Avramescu 24.08.2020, 17:30
Șerban Huidu a răbufnit! Scandal monstru în avion. De la ce a pornit totul

Șerban Huidu a iscat un scandal de toată frumusețea în avion, atunci când se întorcea în România, din vacanța petrecută în Grecia. Prezentatorul TV a răbufnit la adresa mai multor persoane care se aflau în acel moment în avion și care nu purtau masca de protecție în mod corespunzător. Astfel că vedeta a reacționat rapid, spunându-le călătorilor să poarte masca corect. Iar de aici a pornit toată cearta.

Șerban Huidu a răbufnit!

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, când Șerban Huidu a observat cu stupoare că oamenii care urmau să zboare cu el în același avion nu purtau masca de protecție în mod corespunzător. Acesta nu s-a putut abține și a răbufnit la adresa lor: ‘Vă puneți masca, ACUM!’, le-a spus prezentatorul TV.

Însă călătorii nu au tăcut și au început să comenteze, moment în care Huidu a făcut o afirmație, care nu avea vreo legătură cu subiectul, fiind unul extrem de sensibil pentru el: “Știu, am omorât trei oameni, dar a fost un accident!”. Pasagerii nu au tăcut nici de data aceasta și au replicat “Nu a fost un accident. A fost o realitate”.

Șerban Huidu a răbufnit
Șerban Huidu, implicat într-un scandal de pomină

„Am făcut-o bucăți și i-am spus că am treabă”

În 2011, Șerban Huidu a provocat un groaznic accident rutier, în localitatea Timișul de Sus. Astfel că în urma impactului puternic, trei persoane și-au pierdut viața. Șerban Huidu a fost condamnat la 2 ani și 6 luni închisoare cu suspendare, iar ulterior a primit 4 ani cu suspendare după ce familiile victimelor au făcut apel, în 2013.

În urmă cu un an, acesta a spus că la scurt timp după accident a fost sfătuit să meargă la psiholog, lucru pe care l-a și făcut, însă a renunțat motivând că i se pare o prostie:

„Eu cred că terapiile, psihologia, oamenii care au probleme existențiale sunt toate ambalate frumos, sunt un moft al societății moderne. Ele în realitate nu există. Nouă ne place să credem că trebuie să ne recuperăm, dar poate că e doar ideea mea, poate că eu am fost suficient de tare să ma recuperez singur.

După accidentul rutier pe care l-am avut în care eu trebuia să fac pace în primul rând cu mine ca să pot să suport toate înjurăturile, la îndrumarea cumnatei mele care este psiholog, am fost la un psiholog bunicel și m-a pus să fac niște chestii din pastilină. Până una alta, eu am avut un accident în care puteam să crăp și eu, au murit atâția oameni, s-au întâmplat lucruri și tu mă pui să fac chestii din plastilină? Nu am făcut nimic din plastilină, am făcut-o bucăți și i-am spus că am treabă” a declarat prezentatorul TV.

Urmăriți Impact.ro și pe