Cum a făcut tatăl Anamariei Prodan un milion de euro pe vremea lui Ceauşescu. Averea lăsată de Traian Tănase soţiei şi fetelor sale, una rară

Cristian Cojocaru 24.10.2021, 18:21
Cum a făcut tatăl Anamariei Prodan un milion de euro pe vremea lui Ceauşescu. Averea lăsată de Traian Tănase soţiei şi fetelor sale, una rară

Tatăl Anamariei Prodan a reușit să strângă o avere fabuloasă încă de pe vremea comunismului. Cunoscutul avocat a lăsat o moștenire impresionantă.

Cum a reușit tatăl Anamariei Prodan să strângă o asemenea sumă de bani

Anamaria Prodan a moștenit o avere impresionantă de la mama sa, Ionela Prodan. Lucrul mai puțin cunoscut este faptul că, o parte banii lăsați moștenire de către mama impresarei provin de la primul său soț, cunoscutul avocat Traian Tănase. Sora Anamariei Prodan, Anca Savelio care acum locuiește în SUA, a pvoestit despre tatăl lor în cadrul unui interviu acordat pentru San Diego Voyager.

”M-am născut în București, România și am avut o copilărie fericită, influențată de pasiunea tatălui meu pentru arte și imobiliare. Tatăl meu a trecut peste multe încercări în viață. El și-a pierdut ambii părinți și a rămas orfan la 5 ani. Când avea 14 ani, a început să lucreze într-o sticlărie pentru a avea bani să meargă la școală.

A devenit un avocat de succes la 30 de ani și mi-a transmis importanța familiei, a muncii și a proprietății. Aveam doar câțiva ani când a început să mă ducă la galerii de artă, la teatru sau la magazine de antichități.
Învățăturile lui despre investiții imobiliare ca bază financiară solidă pentru viitor au dat tonul intereselor mele viitoare. La 20 de ani m-am mutat în Statele Unite și am devenit agent imobiliar”, a povestit sora Anamariei Prodan.

tatăl anamariei prodan
Anamaria Prodan si-a pierdut ambii parinti

Traian Tănase și Ionela Prodan s-au căsătorit la câțiva ani după ce avocatul a rămas văduv

Avocatul Traian Tănase a decis să își refacă viața în urma pierderii primei sale soții , interpreta de muzică populară, Mărioara Tănase. Celebra interpretă a decedat la vârsta de 30 de ani, în urma unui accident rutier. Tatăl Anamariei Prodan, Traian Tănase s-a stins din viață în anul 1992, la vârsta de 54 de ani.

”Nici nu împlinisem 18 ani și el a murit. Era în biroul lui cu un client. A făcut atac cerebral și a decedat pe loc. Nici eu, nici sora mea nu eram acasă. Ne-au sunat niște vecini să ne dea vestea. Am plâns atât de mult atunci. Am simțit că s-a rupt ceva din mine, că sufletul meu era gol fără el.”, a marturisit Anamaria Prodan pentru wowbiz.ro în urmă cu ceva timp.

Acesta a fost înmormântat în Cimitirul Bellu, alături de prima lui soție. Ulterior, mama Anamariei Prodan a fost depusă în același loc. Ionela Prodan a mai fost căsătorită o dată, cu inginerul Toni Antohi. Ionela Prodan s-a căsătorit cu Traian Tănase la doar trei zile.

”Eu când m-am măritat nici nu ştiam câţi ani are bărbatul meu. M-am măritat în trei zile. Eu, la început, îi spuneam „Domnule”, pentru că nici nu îndrăzneam să-i spun pe nume. El m-a divinizat, mi-a făcut casă, copii”, a povestit Ionela Prodan despre Traian Tănase.

Urmăriți Impact.ro și pe