Obiectele pe care Anamaria Prodan refuză să le vândă din casa mamei. ”Valoarea e inestimabilă”

Stan Filon 16.06.2021, 20:44
Obiectele pe care Anamaria Prodan refuză să le vândă din casa mamei. ”Valoarea e inestimabilă”

Au trecut trei ani de la moartea Ionelei Prodan, însă fiicele sale țin lucrurile vestitei cântărețe de parcă aceasta ar fi încă în viață! Anamaria Prodan a spus că nu va renunța niciodată la ele, mai ales că le va folosi ea, sora, dar și fiicele sale.

Acestea sunt obiectele pe care Anamaria Prodan refuză să le vândă din casa mamei

Ionela Prodan a plecat dintre noi în urmă cu trei ani, după o grea suferință care a țintuit-o într-un pat de spital o lungă perioadă de timp. A avut parte de cea mai bună îngrijire medicală, iar fiicele sale nu s-au uitat niciodată la bani, mai ales când era vorba de sănătatea mamei lor. Nu s-a mai putut face însă nimic, deoarece artista suferea de cancer de pancreas.

Ionela Prodan a avut parte de o înmormântare cu sute deoameni, mulți cunoscuți, prieteni, dar și fani, care au venit să o conducă pe ultimul drum. Anamaria Prodan face pomeni fastuoase pentru mama ei. Împarte mâncare, dar și haine. Cu toate acestea, vedeta a spus ce nu va da niciodată. Nici nu va vinde, nici nu va oferi costumele populare ale mamei sale.

Obiectele pe care Anamaria Prodan refuza sa le vanda din casa mamei
Obiectele pe care Anamaria Prodan refuza sa le vanda din casa mamei

Adora să-și vadă mama îmbrăcată în costum popular

La parastasul de 40 de zile Anamaria Prodan a găsit costumele mamei sale. A crescut cu ele în casă și adora să-și vadă mama îmbrăcată în ele. Ionela Prodan se pare că avea sute de costume populare și pe multe le-a îmbrăcat la concerte și spectacole.

Anamaria Prodan nu este dispusă să ofere nimănui, niciodată, niciun costum de-al mamei sale. De vândut nici nu se pune problema! Impresara a spus că acele costume vor rămâne în familia ei și le va purta împreună cu sora sa, dar și cu fiicele sale.

“Costumele populare ale Ionelei Prodan nu se vând şi nici nu se dau. Pe acelea le voi purta eu şi familia mea. Sora mea şi fetele mele. Aceste costume sunt unicat, iar valoarea lor este inestimabilă”, a declarat fiica artistei.

”Om ireproșabil, om pur și minunat, om bun și simplu, om încărcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fară egal, de o bunătate și o simplitate incredibilă. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat și i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă. Ai avut un har nepereche și ai reușit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubească și să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun național! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit și bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată! Ai fost, ești și vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim și te vom iubi mereu! Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, știind că a plecat, sau putem zâmbi, știind că a trăit cu adevărat!”, scria Anamaria Prodan atunci când a pierdut-o pe mama sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI