Cum a devenit virală ținuta lui Volodimir Zelenski. Cât costă hainele în care apare președintele ucrainean

Iancu Andreea 11.04.2022, 18:56
Cum a devenit virală ținuta lui Volodimir Zelenski. Cât costă hainele în care apare președintele ucrainean

Volodimir Zelenski este unul dintre personajele politice care au cunoscut o popularitate uluitoare în ultimele luni, după izbucnirea războiului din Ucraina. Atât de mare este admirația publicului la nivel mondial încât până și ținuta purtată de Volodimir Zelenski a devenit virală pe internet. Hainele în care apare îmbrăcat liderul de la Kiev sunt dorite de cumpărători din toată lumea. Cât costă, de fapt, fiecare articol vestimentar în parte, spre deosebire de hainele cu care s-a afișat Vladimir Putin în public.

Ținuta lui Volodimir Zelenski a devenit virală

Președintele Ucrainei și-a atras simpatii de la întreaga planetă, după ce a demonstrat tărie de caracter și determinare să apere statul pe care îl conduce. Fotografiile și filmările în care liderul de la Kiev apare au fost admirate de toată lumea, iar fanii înfocați au decis să se inspire de la vestimentația șefului de stat. Astfel, ținuta lui Volodimir Zelenski a devenit virală pe internet și este la mare căutare printre admiratorii săi.

După perioada de pace din Ucraina, în care președintele ucrainean s-a prezentat îmbrăcat într-un costum elegant, odată cu lansarea atacurilor din partea armatei lui Putin, Zelenski a ales o vestimentație de război, mult mai lejeră. Stilul vestimentar al liderului de la Kiev a început să fie unul inspirațional, mulți fani ai lui Zelenski optând pentru ținute asemănătoare. Pe internet, în cadrul magazinelor online, se comercializează haine similare cu cele purtate de președintele Ucrainei.

Cât costă vestimentația purtată de Zelenski

Jurnalistul Glenn Kates a postat pe contul său de Twitter un exemplu de ținută ce poate fi cumpărată de pe internet. Jacheta președintelui Zelenski costă aproximativ 12 euro, în timp ce pantalonii ajung la aproape 30 de euro. De asemenea, tricoul asemănător cu cel purtat de șeful statului ucrainean se vinde la 6 euro, iar încălțămintea care completează ținuta ajunge la 60 de euro în cadrul unui magazin online.

Președintele Vladimir Putin, geacă de peste 10.000 de euro

La polul opus, președintele rus Vladimir Putin s-a afișat într-o ținută cu mult mai costisitoare decât cea pe care o poartă Volodimir Zelenski. În cadrul unui eveniment grandios, care a avut loc pe stadionul din Moscova, în urmă cu câteva săptămâni, liderul de la Kremlin a îmbrăcat o geacă ce depășește 10.000 de euro, de la un brand de renume. 

În contextul în care acțiunile liderului de la Moscova au fost condamnate de către liderii mondiali, și firma producătoare a vestimentației îmbrăcate de Putin s-a distanțat de oficialul rus. Antreprenorul din spatele mărcii Loro Piana, o companie piemonteză lider în producţia de produse din caşmir, a explicat că „este o chestiune care provoacă o situaţie neplăcută din punct de vedere uman”, după apariția imaginilor cu Vladimir Putin îmbrăcat în articolul vestimentar al firmei.

Ținuta lui Volodimir Zelenski, devenită virală
Ținuta purtată de Vladimir Putin, pe stadionul din Moscova
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...