Detaliul văzut de 200.000 de oameni în timp ce Putin vorbea. Președintele Rusiei a aruncat 12.000 de euro în plin război

Nicu Stan 18.03.2022, 20:55
Detaliul văzut de 200.000 de oameni în timp ce Putin vorbea. Președintele Rusiei a aruncat 12.000 de euro în plin război

Detaliul văzut de 200.000 de oameni în timp ce Vladimir Putin vorbea. Președintele Rusiei a aruncat 12.000 de euro în plin război. În ciuda faptului că Rusia a intrat în colaps din cauza sancţiuniilor impuse de Occident, șeful Kremlinului a urcat pe scena stadionului Luzhniki din Moscova îmbrăcat cu o geacă de firmă.

Cum a apărut Vladimir Putin în fața celor 100.000 de spectatori ruși de pe stadion. Ce geacă a purtat

Sancţiunile impuse Moscovei după ce Vladimir Putin a ordonat desfăşurarea unei „operaţiuni militare speciale” în Ucraina au dat o lovitură fără precedent sistemului bancar şi financiar din Rusia.

Sancţiunile impuse vor duce la perturbarea majoră a comerţului şi a inflaţiei. Astfel, Rusia a sporit eforturile de a anticipa ieşirea capitalului şi de a sprijini rubla, care s-a prăbușit.

Geaca lui Vladimir Putin costa 12.000 de euro, adica 1.445.000 de ruble
Geaca lui Vladimir Putin costa 12.000 de euro, adica 1.445.000 de ruble

Vladimir Putin a sărbătorit 8 ani de la anexarea Crimeei

Vineri, 18 martie 2022, pe stadionul Lujniki din Moscova a avut loc un miting sub pretextul „celebrării” a opt ani de la anexarea ilegală a Crimeei. Cu această ocazie, Vladimir Putin a purtat o geacă Loro Piana în valoare de nu mai puțin de 12.000 de euro.

Toţi participanţii au purtat la piept insigne cu litera „Z”, aceast fiind unul dintre însemnele de pe tancurile trupelor ruseşti care au invadat Ucraina. Specialiştii militari interpretează „Z-ul” de la „Za pobedy”, care înseamnă victorie în limba rusă, sau de la „Zapad”, care înseamnă Vest.

Discursul șefului de la Kremlin, oprit la televiziunile de stat

Vladimir Putin a ținut un discurs în fața celor 100 000 de ruși aduși pe stadion, transmis în direct la posturile de televiziune ale Kremlinului, însă, pe final, difuzarea discursului său a fost întreruptă brusc și înlocuită cu muzică.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a anunțat după că de vină a fost o „eroare a serverelor”. Acesta a promis, conform Interfax, că discursul lui Vladimir Putin va fi reluat imediat de către posturile de televiziune, lucru care s-a și întâmplat, potrivit relatărilor presei din Rusia.

Ce a transmis Vladimir Putin pe stadion

„Nu există dragoste mai mare, decât atunci când cineva își dă sufletul său pentru prietenii săi . Vedem cum băieții noștri luptă și acționează eroic în această operațiune. (…) Aceste cuvinte sunt din textele sfinte ale creștinismului, din ceea ce le este scump celor care mărturisesc aceste lucruri. Dar totul consta în faptul că sunt valori universale pentru toate popoarele, mai ales pentru poporul nostru.

Dovadă este modul cum luptă băieții noștri, umăr la umăr, se ajuta se apară reciproc și, dacă este nevoie, ca pe propriul frate, îl apără cu propriul trup pe câmpul de luptă. Noi nu am avut așa unitate de foarte mult timp, așa se întâmplă ca începutul operațiunii (sic) a coincis, pur și simplu  cu ziua de naștere a unuia dintre comandanții noștri sfinți, care nu a pierdut nici o bătălie. Luptele vor duce mereu la slava Rusiei. Așa să fie mereu, acum și pentru totdeauna”, a spus Vladimir Putin.

Urmăriți Impact.ro și pe