Cum a apărut Andra pe aeroportul din Iaşi. Fanii nu ar recunoaşte-o niciodată pe artistă

Stan Filon, Mihai Ianoși 28.08.2021, 20:51
Cum a apărut Andra pe aeroportul din Iaşi. Fanii nu ar recunoaşte-o niciodată pe artistă

Andra, de nerecunoscut, mai ales dacă se îmbracă din nou așa cum a făcut-o vineri, pe aeroportul din Iași! Fanii nu ar mai recunoaște-o niciodată! Artista jubilează de fericire pentru că poate să facă din nou ceea ce îi place cel mai mult și anume să cânte pentru oameni.

Fanii, uimiți de modul în care a apărut Andra pe aeroportul din Iaşi

Andra este foarte fericită că s-au reluat concertele și acum poate face ceea ce îi place. Recunoaște și ea că este foarte obositor, dar parcă nici nu mai acordă atenție oboselii, atunci când știe că urmează să urce pe scenă și să cânte în fața a mii de fani.

Vedeta a avut vineri un concert în Iași, ocazie cu care s-a îmbrăcat foarte neobișnut pentru ea. Andra a plecat spre Iași cu avionul, așa că nu a vrut să fie deranjată prea mult de fanii care îi cer autografe peste tot pe unde o găsesc. Vedeta adoră să dea și autografe și să facă și poze cu fanii săi, însă de data aceasta a vrut să se odihnească puțin, așa că a adoptat o ținută cu care nu o vedem foarte des.

Fanii, uimti de modul in care a aparut Andra pe aeroportul din Iasi
Fanii, uimti de modul in care a aparut Andra pe aeroportul din Iasi

Obosită, dar foarte bucuroasă

Îmbrăcată cu un hanorac, cu gluga trasă până pe ochi și cu o mască de protecție asortată, Andra nu mai putea fi recunoscută nici de cei mai înfocați fani de-ai săi. Așa s-a îmbarcat și tot așa a și ajuns pe aeroportul din Iași, de unde a plecat direct spre concertul pe care urma să-l suțină în scurt timp. Totul a mers pefect, așa c Andra a plecat spre…Constanța, unde o așteaptă un alt concert!

Imaginea a fost făcută publică chiar de către celebra cântăreață, care a postat-o pe rețelele de socializare, iar la descriere vedeta recunoașe că seamănă cu un ninja. “După look-ul de ninja pe care l-am avut în avion, pentru că nu am dormit, gata, mi-am revenit. M-am machiat, m-am aranjat frumos şi plec spre Constanța. Vă pup”, a spus Andra, la Instastory.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...