Cum a apărut Alexandru Arşinel la primul spectacol de la operaţia pe inimă. Spectatorii s-au emoţionat imediat

Ioana Bucur 19.12.2021, 21:09

La doar câteva zile după ce a suferit o intervenție chirurgicală pe cord deschis, marele actor s-a întors pe scenă, în fața publicului care îl adoră.  Alexandru Arșinel, apariție emoționantă la primul spectacol de la operaţia pe inimă. Vizibil slăbit, artistul a făcut eforturi uriașe pentru a-și putea duce la capăt rolul.

Alexandru Arșinel, din nou pe scenă după operația pe cord deschis

În vârstă de 82 de ani, Alexandru Arșinel a avut de trecut peste o nouă cumpănă, chiar la începutul lunii decembrie. Actorul a fost supus unei operații pe cord deschis. 

„Perioada a fost grea pentru că la operații pe cord nu te duci la victorie sigură. Inima stă acolo, bate și nu știi cât și pentru cine bate. Văd că de data asta am avut noroc de un control corect, care în principiu m-a pus pe picioare.

Trebuie să treacă o perioadă să mă reacomodez cu viața, cu aerul, cu atmosfera. În orice caz să mă reîntâlnesc cu directorul Vasile Muraru să punem la punct tot proiectul”, a explicat Alexandru Arșinel, după operația de la începutul lunii decembrie.

Recuperarea sa a fost marcată de un singur sentiment: dorul de scenă și de colegii săi de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”, alături de care a planificat un eveniment emoționant în memoria artiștilor care nu mai sunt printre noi.

Cum a apărut Alexandru Arşinel la primul spectacol de la operaţia pe inimă

„Un adevărat medicament pe care noi îl folosim aproape zi de zi pentru spectatori”

Așadar, Alexandru Arșinel și-a onorat promisiunea și, la doar câteva zile de la operaţia pe inimă, urca din nou pe scenă. Cei din sală au rămas fără cuvinte când l-au văzut, vizibil slăbit, deplasându-se cu ajutorul unui baston, însă cu fericirea reîntâlnirii în ochi.

„Am venit acasă în ideea de a avea o nouă întâlnire cu prietenii noștri spectatori. În ideea de a face un nou număr de magie care stă în putința şi caracterul acestui gen care îi face pe oameni să zâmbească chiar şi atunci când le vine să plângă.

E un teatru adevărat e un adevărat recuperator, un adevărat medicament pe care noi îl folosim aproape zi de zi pentru spectatori”, a declarat marele actor Alexandru Arşinel, potrivit  Antena 3.

Întrebat la ce se gândește în perioada Crăciunului, Alexandru Arşinel a spus:

„Mă gândesc numai la lucruri frumoase, numai la lucruri dragi, numai la lucruri care mă emoționează. Am reuşit încă un moment de magie să facem cu publicul care este în sală şi a venit. Datorită acestei magii care durează de sute de ani, zâmbetul, am reuşit să ne revedem.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...