Moment tulburător cu Alexandru Arșinel înainte de operația pe inimă. ”Sunt oameni care spun că am murit deja”

Nicu Stan 17.11.2021, 14:11
Moment tulburător cu Alexandru Arșinel înainte de operația pe inimă. ”Sunt oameni care spun că am murit deja”

Un moment tulburător cu Alexandru Arșinel a avut loc chiar înainte de operația pe inimă. Maestrul Alexandru Arşinel suferă din nou pe un pat de spital. Actorul urmează să fie operat pe inimă după ce coronavirusul de care a suferit în luna mai i-a atacat organismul.

Alexandru Arșinel, declarații tulburătoare înainte de operația pe inimă. ”Sunt și oameni cărora le face plăcere”

După ce a trecut prin multe şi grele încercări în ultimul timp, marele actor Alexandru Arșinel se pregătește de o operație pe inimă la clinica Monza.

”Inima mea se pare că are nevoie de o reparație generală, dacă mă pot exprima așa. Și atunci am alez Monza, fiind un spital renumit pentru asta. Totul se trage de la nenorocirea aia de COVID-19, care mi-a dereglat organismul”, a precizat Alexandru Arșinel pentru impact.ro.

Arsinel regreta ca nu va putea fi prezent la comemorarea Stelei Popescu
Arsinel regreta ca nu va putea fi prezent la comemorarea Stelei Popescu

Alexandru Arșinel, declarații tulburătoare despre Stela Popescu

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, se declară trist din cauza faptului că nu va participa, pe 23 noiembrie, la pomana de patru ani al fostei sale partenere de scenă, regretata actriță Stela Popescu.

”Parcă ar fi un mic blestem că perioada asta din an mă prinde cu tot felul de probleme personale, care nu suportă amânare, în loc să încerc să mai fac câte ceva pentru memoria dragii mele colege. Probabil că Stela mă caută deja! Cine știe?!”, a adăugat cu amărăciune în voce Alexandru Arșinel.

Când va reveni Alexandru Arșinel pe scenă

Absența actorului Alexandru Arșinel se simți inclusiv pe scena Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”, acolo unde era distribuit în câteva spectacole. În condițiile în care va fi internat o perioadă destul de lungă de timp, probabil, urmată de o binevenită recuperare, este de așteptat ca Alexandru Arșinel să nu mai revină în lumea teatrului mai devreme de februarie sau martie 2022.

”Voi rămâne internat câteva săptămâni, nu știu exact să vă spun acum perioada cu exactitate. Ce știu e că medicii au nevoie să se uite cu multă atenție la inima mea. Voi afla din mers ce fel de surprize vor urma!”, mai spune același Arșinel.

De ce a ajuns Alexandru Arșinel ultima dată la spital

La începutul lunii septembrie Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital, acuzând o stare de mare slăbiciune. Îndrăgitul actor trecuse de curând prin boala adusă de covid și se pare că organismul său nu apucase să se recupereze în totalitate.

”Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție.

Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact. Pandemia asta cred că a reușit să mă afecteze destul de mult. Sper să fie bine, nu îmi mai arde de nimic acum. Asta este viața, ce să îi facem. Mi-aș dori să nu se facă tam-tam pe subiectul acesta. Este o problemă strict ce mă privește pe mine și pe familia mea și cam atât”, declara Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel s-a infectat cu coronavirus în luna mai

De asemenea, la începutul lunii mai, Alexandru Arșinel a fost externat de la Institutul ”Matei Balș” din București, unde a fost internat timp de trei săptămâni, după ce s-a infectat de coronavirus. Totul s-a întâmplat la două luni după ce actorul se vaccinase anti-covid.

”Da, le-am avut pe toate și nu vreau să le repet pentru că sunt și oameni care spun că a murit Arșinel, sunt și oameni cărora le face plăcere”, a mai spus Alexandru Arșinel.

Urmăriți Impact.ro și pe