Cu cine pleacă Alexia Eram în vacanță în Maldive. Surpriză mare, iubitul Mario Fresh e lăsat acasă de fiica Andreei Esca

Nicu Stan 07.03.2021, 19:45
Cu cine pleacă Alexia Eram în vacanță în Maldive. Surpriză mare, iubitul Mario Fresh e lăsat acasă de fiica Andreei Esca

Cu cine pleacă Alexia Eram în vacanță în Maldive. Este surpriză mare, iubitul Mario Fresh e lăsat acasă de fiica Andreei Esca. Ce se întâmplă în celebrul cuplu, citiți în articolul de mai jos.

Alexia Eram pleacă în vacanță în Maldive, dar nu cu Mario Fresh. Cu cine a ales să se distreze

S-a aflat cu cine pleacă Alexia Eram în vacanță în Maldive. Este surpriză mare, întrucât iubitul Mario Fresh este lăsat acasă de fiica Andreei Esca. Alexia Eram pleacă în Maldive nu așa cum s-ar fi așteptat toată lumea, cu iubitul, ci cu prietenele ei.

Astfel, fiica Andreei Esca va petrece în Maldive cu Laura Giurcanu și Sânziana Negru. Cele trei influencerițe au făcut deja bagajele, iar acum sunt la aeroport, pregătite să zboare către destinația de lux. Cele trei tinere sunt însoțite de alte două prietene.

Alexia Eram si prietenele ei au plecat in Maldive
Alexia Eram si prietenele ei au plecat in Maldive

Cu cine va petrece în Maldive fiica Andreei Esca

Astfel, fiica Andreei Esca l-a lăsat pe iubitul Mario Fresh acasă și a pus la cale o vacanță de neuitat alături de celelalte tinere. De altfel, Alexia Eram și-a ținut la curent urmăritorii ei de pe Instagram, dezvăluind că urmează să plece în Maldive, chiar în timp ce se deplasa la aeroport.

În curând…Maldive”, a scris Alexia Eram în cadrul unui InstaStory în care s-a filmat alături prietenele ei, care o așteptau deja în aeroport. În mod evident, cele trei erau nerăbdătoare să ajungă la destinația însorită. De asemenea, într-un clip postat de Sânziana se poate vedea că entuziasmul a atins cote maxime, iar relația dintre ea și Alexia Eram este suficient de apropiată încât să-și permită chiar mici tachinări.

Sânziana Negru își permite glume cu Alexia Eram

Plecăm în vacanță de astăzi. Vezi că aseară, maică-ta m-a instruit! Mi-a zis că sunt în misiune de astăzi și am permisiune să fac absolut orice”, i-a transmis Sânziana Negru, în spirit de glumă, Alexiei Eram.

Și ca vacanța să fie vacanță, cele trei influerncerițe au decis să ia o pauză de la dietele stricte și s-au delectat cu ”preparatele delicioase” servite în aeroport. Chipsurile și sucurile carbogazoase au făcut ca prietenele să nu simtă întârzierea avionului.

Sânziana Negru tocmai ce se întorsese din Maldive

De obicei, fiica Andreei Esca este nedezlipită de iubitul ei, dar se pare că de data aceasta a făcut o excepție și a ales să plece doar cu fetele. Ținând cont că toate cele trei trăiesc din social media, în mod sigur, zilele următoare, îi vor bucura pe urmăritorii lor cu tot felul de informații și fotografii din vacanța de vis.

Nu a trecut o lună de când Sânziana Negru a făcut senzație cu postările ei din Maldive, dar se pare că își permite încă o vacanță pe destinația exotică. Pe de altă parte, Alexia Eram s-ar putea să fi vrut să se răzbune pe Mario Fresh, pentru că și acesta a fost în Maldive fără ea, doar cu părinții lui, la început de an.

Urmăriți Impact.ro și pe