Alexia Eram, din nou la spital. Ce a păţit acum fiica Andreei Esca

Mirabela Năstase 21.01.2021, 20:08

După ce a fost operată de urgență, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a ajuns iar pe mâna medicilor. Așadar, astăzi, aceasta a venit din nou la clinică, însă nu pentru o problemă medicală, ci pentru o chestiune de ordin estetic. Iată despre ce este vorba.

Alexia Eram, din nou la spital

Alexia Eram are 20 de ani și are tot ce și-ar putea dori o tânără la început de drum. Are un apartament cu două etaje, provine dintr-o familie bună și are o relație de iubire stabilă cu cântărețul Mario Fresh. În plus, ea este și una dintre cele mai îndrăgite vloggerițe din România, iar videoclipurile ei se numără printre preferatele internauților.

Fiica Andreei Esca a dat azi iama la o clinică medicală, pentru o chestiune de ordin estetic.

„Nu mai venisem demult la drenaj, dar de acum gata, de două ori pe săptămână mă găsiți aici, să-mi subțiez apa din corp, să-mi subțiez picioarele. Cel mai tare aparat. Dacă aveți probleme cu reținerea de apă, acest aparat e genial, e ca un masaj, e ca aparatul de tensiune. Vă puteți face și la burtă”, a spus Alexia Eram la InstaStory.

Alexia Eram, la o clinica din Bucuresti
Alexia Eram, la o clinica din Bucuresti

Alexia Eram își dorește să fie o mamă tânără

Alexia și Mario Fresh au o relație solidă. Cei doi s-au cunoscut în vara anului 2015, atunci când artistul a venit să cânte la ziua ei de naștere.

„A venit să cânte la ziua mea. (…) Mie îmi plăcea de el dinainte să fim împreună. După ne-am împrietenit pe 20 și ceva mai 2016”, afirma Alexia în urmă cu ceva timp.

Deși sunt un cuplu solid, artistul a mărturisit că între ei au mai existat și certuri.

„Alexia este o fată care mă iubește foarte mult și mă respectă. Avem și momente când ne certăm, nu zic că nu”, a spus Mario Fresh în urmă cu ceva timp.

Cu toate că se iubesc, cei doi nu se vad încă căsătoriți prea curând.

”Și eu mă văd o mamă tânără, pe la 27, 28 de ani”, spunea Alexia într-un interviu.

„Îmi doresc o familie. Amândoi suntem cu familia. Ne dorim familie, copii”, a mai spus. „Suntem familiști, dar momentan în doi”, a mai afirmat și Mario Fresh.

Mario Fresh a dezvăluit recent ce planuri are pentru acest nou an, și anume, vrea să-și schimbe numele de instagram, ”Golden Boy Mario”, nume care i-a fost dat pe vremea când făcea echipă cu Alex Velea. Acesta spune că va opta pentru un nume mai ”simplu”, a zis el, precum ”Mario Fresh”.

Urmăriți Impact.ro și pe