Cu ce se ocupă și cum arată soția lui Andi Vasluianu. S-au căsătorit în urmă cu 8 ani. Imagini rare cu actorul de la PRO TV și aleasa lui

Elena Avramescu 06.08.2020, 14:28

Au trecut opt ani de când Andi Vasluianu a cunoscut-o pe actuala sa soție, Laura, iar iubirea lor este mai mare ca niciodată. În momentul în care s-au cunoscut, Laura era căsătorită, însă s-a îndrăgostit pe loc de Andi, astfel că a divorțat rapid pentru a putea fi alături de noua sa iubire.

 

Cu ce se ocupă și cum arată soția lui Andi Vasluianu

 

Andi Vasluianu a povestit cum s-a petrecut prima lor întâlnire și cum a decurs viața lor de atunci. Povestea este emoționantă și demonstrează că atunci când doi oameni se iubesc cu adevărat, nimic nu poate sta în calea fericirii lor.

„Eu am avut un proiect cu banca la care lucra ea și așa ne-am cunoscut. Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar cu siguranță a fost dragoste!”, a spus Andi Vasluianu, într-un interviu pentru Viva.

La început, cei doi erau ok cu statutul de iubiți și nu aveau în plan să se căsătorească, fiindcă era doar o formalitate de care nu aveau nevoie. Însă la scurt timp, Laura a răsmas însărcinată iar atunci au realizat că vor ca ambii să poarte același nume, pentru ca și copilul să aibă același nume de familie.

Cu ce se ocupă și cum arată soția lui Andi Vasluianu
Cu ce se ocupă și cum arată soția lui Andi Vasluianu

Andi Vasluianu și Laura s-au căsătorit în urmă cu 8 ani

„Ne-am căsătorit după ce s-a născut Maia, am vrut să avem toți același nume. Noi eram deja o familie, restul era doar ceva convențional.”, a mai povestit actorul.

La ceva timp după, în viața celor doi a apărut și cel de-al doilea copil, un băiețel, în vârstă de 3 ani, pe nume Toma. Andi Vasluianu a dat detalii despre cum se înțeleg cei doi frați.

„Diferența de vârstă e destul de mare, iar Maia e foarte blândă cu el, și asta ajută mult. Atenția noastră e spre amândoi în egală măsură, încercăm să-i responsabilizăm cât de mult putem, ca să le luăm atenția de la mici gelozii.”, a mai mărturisit Andi Vasluianu, potrivit sursei citate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...