Creatoarea de modă Vera Wang face senzație pe internet! Are 70 de ani, dar arată ca o adolescentă: “N-are cum!”

Redacția IMPACT 12.05.2020, 15:52
Creatoarea de modă Vera Wang face senzație pe internet! Are 70 de ani, dar arată ca o adolescentă: “N-are cum!”

Toată lumea o știe drept un designer și fostă patinatoare de performanță. Vera Wang a fost mereu în centrul atenției prin creațiile sale fabuloase, originale și cu personalitate. Vera Wang e foarte activă pe rețelele de socializare și interacționează mereu cu fanii ei.

„Care e secretul tău?”

Dar postările sale au iscat curiozități. Oamenii sunt uimiți că, la 70 de ani, Vera Wanga arată în halul ăsta de bine! Parcă ar avea 30 de ani, parcă ar fi în floarea vârstei! Piele perfect întinsă, corp perfect modelat, păr lung și suplu.

„Vera, arăţi de parcă ai avea 40 de ani. Ne spui, te rog, care e secretul tău?”, a comentat cineva.

„Arată de parcă ar avea 30 de ani sau mai puţin, jur!”, a venit următoarea replică a unui user.

„Cum se face că ai 70 de ani? Nu pricep!”, a fost o altă reacţie pe pagina de Twitter a fostei patinatoare.

„Ai făcut ca vârsta de 70 de ani să arate perfect. Sper să arăt şi eu la fel peste 30 de ani”, a comentat o admiratoare.

„O minunată doamnă”, „O regină”, „Nu cred nicio secundă că ai 70 de ani! Eşti minunată”, „Cum ai 70, Vera? Arăţi de 25”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Fanilor Verei nu le vine să creadă că aceasta are 70 de ani
Fanilor Verei nu le vine să creadă că aceasta are 70 de ani

E foarte activă pe rețelele de socializare

Vera Wang s-a născut pe 27 iunie 1949 la New York. La vârsta de 8 ani a început să practice patinaj artistic. S-a antrenat alături de James Stuart pentru proba de perechi, iar în 1968 a participat la campionatele naționale de patinaj artistic. Nu a reușit să între în echipa națională, așa că a decis să se lase de patinaj și să se apuce de modă.

A apărut în mai multe producții de televiziune drept ea însăși. A fost măritată cu Arthur P. Becker, om de afaceri, și au împreună doi copii. Vera își promovează creațiile pe Instagram și are peste 2 milioane de urmăritori.

Vera a povestit recent că, după Săptămâna Modei de la Paris, a trebuit să stea în izolare.

Urmăriți Impact.ro și pe