FOTO EXCLUSIV

Costi Ioniţă, apariţie halucinantă la o benzinărie. Toţi oamenii au rămas cu gura căscată când au văzut ce poartă la mâini. Mama Omida ar fi şi ea invidioasă FOTO Exclusiv

Iancu Andreea 08.06.2021, 13:59

Costi Ioniță este unul dintre cei mai de succes producători muzicali ai momentului. Piesele sale par să fie urmărite de noroc, de vreme ce se bucură de milioane de vizualizări pe YouTube încă de la primele momente de la lansare. La acest succes al artistului contribuie însă stilul de viață pe care îl urmează de câțiva ani buni. Experiența traiului în Statele Unite ale Americii, cursurile de numerologie și pasiunea pentru yoga l-au ajutat pe Costi să devină un nume important pe piața muzicală românească și nu numai. Și pentru că preferă să se lege de semnificațiile lucrurilor care îl înconjoară, Costi Ioniță alege să poarte diferite accesorii care să îi poarte noroc, cu care reporterii impact.ro l-au și surprins recent la o benzinărie.

Detaliul de pe brațele lui Costi Ioniță, cu care artistul a fost surprins la o benzinărie

Unul dintre cei mai în vogă producători muzicali, Costi Ioniță, a fost surprins recent într-o benzinărie, după ce s-a oprit pentru a-și cumpăra o cafea. Artistul tocmai plecase de la noua sa casă pe care și-a cumpărat-o în zona Corbeanca și a decis să facă un prim popas la o stație peco de pe DN1. Pentru că angajații de acolo l-au recunoscut pe acesta, Costi a intrat în vorbă cu ei și chiar a glumit cu aceștia. Totuși, luat de valul conversației, producătorul a uitat să își mai pună masca de protecție, conform regulilor impuse de lege, la intrarea în benzinărie.

Pe de altă parte, reporterii impact.ro au putut observa un detaliul uluitor la vestimentația artistului. Costi Ioniță a apărut purtând o ținută lejeră, un tricou negru și o pereche de jeans, dar pe care a decis să o accesorizeze cu două brățări care îți luau ochii. Artistul și-a așezat la încheieturile mâinilor câte o brățară din aur masiv, care ar face invidios orice iubitor al metalului prețios. Cel mai probabil, acele două brățări purtate astfel la mâini au o semnificație aparte pentru artist, cunoscut pentru pasiunea sa față de astfel de detalii. În plus, ele au putut fi admirate și în cadrul apariției sale de la Survivor România, reprezentând cel mai probabil un talisman norocos pentru Costi.

Cum a fost surprins Costi Ioniță la o benzinărie
Producătorul muzical a fost surprins într-o benzinărie

Artistul a ales un alt stil de viață, care pare să îi fi adus succesul

De când Costi Ioniță și-a îndreptat mai mult atenția către credință și spiritualitate, pare că artistului toate îi merg ca pe roate. Acesta se bucură de un succes fulminant în plan profesional, reușind să scoată hit-uri pe bandă rulantă. Secretul succesului său pare să fie unul legat de numere. Artistul a recunoscut că a absolvit un curs de numerologie, dar nu pentru a practica o meserie din asta, ci pentru propriul său interese. El include aceste cunoștințe în toate relațiile sale profesionale și chiar și în muzică.

După ce compun fiecare melodie spun «Doamne, facă-se voia Ta!». Aș vrea să înțeleagă asta și producătorii români. Să renunțe la semnele demonice și să optăm pentru armonie, lumină și pozitivism, declara Costi Ioniță în urmă cu câțiva ani.

Pe de altă parte, grija pentru spirit este completată de cea pentru trup, fostul membru al trupei Valahia fiind de ani buni ovo-lacto-vegetarian. Costi Ioniță a renunțat să mai mănânce carne iar asta îi priește de minune. Dincolo de faptul că silueta sa este una de invidiat, la cei 43 de ani împliniți în luna ianuarie, artistul

Am adoptat un mod de viață sănătos și ca atare am renunțat la a mai consuma carne, prăjeli, mâncăruri grase și mai ales din cele cu E-uri. Încerc să mănânc cât pot de natural. Mănânc foarte multe salate datorită faptului că sunt vegetarian, dar îmi place foarte mult să mănânc pizza, explica artistul în urmă cu mai mult timp.

Cum a fost surprins Costi Ioniță la o benzinărie
Costi obișnuiește să practice yoga

Experiența Survivor România l-a ajutat să se descopere

Fostul membru al echipei Faimoșilor, Costi Ioniță a părăsit competiția Survivor România la scurt timp de la debutul noului sezon. Experiența din Republica Dominicană a fost una care i-a plăcut artistului, lăsându-l cu lecții importante. Pozitiv ca de fiecare dată, Costi a reușit să facă o figură bună în concurs, încercând să dea tot ceea ce poate pentru echipa sa. După eliminare, el le-a promis Faimoșilor o petrecere de pomină atunci când se vor revedea în România.

Nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume. E foarte important în viaţa unui om să fie echilibrat şi să primească orice fel de veste cu tărie, cu seriozitate. Mi-a plăcut foarte mult aici, am învăţat foarte multe lucruri. Este o experienţă extraordinară şi o recomand tuturor care o să aibă posibilitatea şi cam asta este. Eu merg înainte, ceea ce am de făcut o să am de făcut şi o să fac lucruri minunate şi măreţe, a spus Costi Ioniţă după eliminarea din concurs.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...