Costi Ioniţă, declaraţii incredibile la eliminarea de la Survivor România. Ce s-a întâmplat, de fapt, în concurs: „Nu am regrete”

Ana Anitoiu 25.01.2021, 15:01
Costi Ioniţă, declaraţii incredibile la eliminarea de la Survivor România. Ce s-a întâmplat, de fapt, în concurs: „Nu am regrete”

Costi Ioniţă a făcut declaraţii incredibile la eliminarea din show-ul ”Survivor România” difuzat de Kanal D. Artistul a spus ce s-a întâmplat, de fapt, în concurs, și cum a ajuns să fie trimis acasă. În plus, cântărețul a avut câteva cuvinte de spus despre coechipierii săi.

Ce a declarat Costi Ioniță la eliminarea de la ”Survivor România”

Duminică seară, Faimoșii i-au învins pe Războinici, la ”Survivor România”. Scorul a fost incredibil. De 10 – 1. Lupta a avut accente din jocul de sumo, într-un ring organizat pe o platformă, în mijlocul unui bazin. Miza a fost una importantă – comunicarea cu cei dragi rămași acasă. Mai târziu, Costi Ioniță, alături de Alexandra Stan și Roxana Nemeș, au intrat la ”judecata publicului”, iar artistul a primit ele mai puține voturi.

”Am dat tot ceea ce am putut din punct de vedere fizic. Nu am niciun regret. Mă bucur că am avut această experiență, cu acești oameni minunați. Mă simt foarte bine”, a spus Costi Ioniță, cu seninătate, înainte de a se despărți de coechipierii săi și a pleca acasă.

Zannidache, preferatul publicului de la ”Survivor România”

Pe de altă parte, Zannidache Edmond Huber, din echipa Faimoșilor, se bucură de simpatia publicului show-ului ”Survivor România”. Când s-au numărat voturile, el a ieșit câștigător. Tânărul a fost nevoit să aleagă un coechipier care să fie eliminat. A ales-o pe Alexandra Stan, precizând că a luat în calcul doar criterii sportive.

”Azi am câștigat, am fost supărat ieri pe Jador, dar ne-am împăcat. (…) Sper că a luat-o și el matur. Aleg, cu inima împăcată, să votez pe criterii sportive. Sunt unii oameni care nu s-au adaptat deloc aici, mă bucur că acești oameni au împărțit pătura și perna cu mine”, a spus Zannidache înainte de a o nominaliza pe Alexandra Stan.

Costi Ionita, declaratii incredibile la eliminarea de la Survivor Romania. Ce s-a intamplat, de fapt, in concurs Nu am regrete
Zannidache si Albert, concurnti la Survivor Romania

Ce audiență a avut show-ul ”Survivor România”, duminică seară

”Survivor România” a plasat Kanal D pe primul loc în topul audiențelor, luni seară, pe toate segmentele de public. În minutul de aur, la ora 22:03, a avut nu mai puțin de trei milioane de telespectatori. În medie, în fiecare minut al difuzării, 2.359.000 de oameni au fost cu ochii pe concursul dintre Faimoșii și Războinicii din Republica Dominicană.

La nivel național, Kanal D a fost primul în clasamentul audiențelor, cu 13,4% rating și 27,8% cotă de piață. La nivel comercial, a înregistrat 10,7% rating și o cotă de piață de 27,5%. În ceea ce privește publicul tânăr, de la orașe, ”Survivor România”, prezentat de Daniel Pavel, a avut 11,7% Rating și 25,4% cotă de piață.

Costi Ioniță, evitat de un cântăreț

Andrei Ciobanu, unul dintre concurenții ”Survivor României”, ar vrea să lanseze ”Balada Survivor”. Deși ar fi vrut să o cânte alături de Costi Ioniță, artistul a spus că preferă, totuși, să înregistreze piesa cu altcineva. El a explicat, pentru playtech.ro, motivul pentru care s-a răzgândit.

”Textul baladei Survivor ar trebui să conţină ceva motivaţional, care să exprime sensul acestui tip de emisiune, cred că voi face o treabă bună! Pe de altă parte, linia melodică o văd foarte apropiată stilului meu muzical actual, pop sau muzică uşoară”, a spus, printre altele, Andrei Ciobanu, pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...