Ce le pregăteşte Costi Ioniţă foştilor colegi de la Survivor 2021. Artistul are planuri mari după terminarea show-ului

Ana Anitoiu 08.05.2021, 21:15

Costi Ioniță are planuri mari după terminarea show-ului Survivor 2021. La peste trei luni de la întoarcerea sa din Republica Dominicană, fostul concurent a dezvăluit ce le pregătește tuturor colegilor săi, imediat ce va fi anunțat câștigătorul.

Costi Ioniță a dezvăluit ce a câștigat la Survivor România 2021

Solistul și compozitorul Costi Ioniță, care a dat lovitura recent cu piesa ”Fericire” – o colaborare între Loredana Groza și cântăreți de manele celebri, a dezvăluit ce a câștigat la Survivor România 2021. Chiar dacă a părăsit Republica Dominicană la scurt timp după ce a început competiția, artistul a ajuns acasă cu ceva în plus.

“Am acceptat provocarea de a intra într-un asemenea concurs mânat, poate, şi de un oarecare spirit de aventură, venit şi din pricina faptului că nu am făcut armata. Toată acea perioadă a fost ca una de post negru pentru mine, dar uneori e bine să treci şi prin aşa ceva. În viaţă nu există numai bine sau foarte bine. Trebuie uneori să te supui şi unor încercări. E bine să treci şi prin post negru, adică să mănânci foarte puţin, spre deloc, şi să bei doar puţină apă. Sau doar să îţi uzi buzele. Prin asta am trecut eu în luna ianuarie şi nu regret nimic din cele întâmplate! Mi-a prins bine, inclusiv organismului meu”, a declarat Costi Ioniță pentru redacția Playtech-Impact.

Ce le pregateste Costi Ionita fostilor colegi de la Survivor 2021
Costi Ionita la Survivor Romania 2021

Ce le pregătește Costi Ioniță colegilor de la Survivor România 2021

De asemenea, Costi Ioniță a dezvăluit pentru redacția Playtech-Impact ce are în plan pentru colegii lui de la Survivor România 2021. Artistul le pregătește o surpriză, pentru că nu a uitat ce promisiune le-a făcut Faimoșilor.

”Voi organiza o petrecere cu foştii mei colegi din actuala ediţie a concursului, de îndată ce va fi ales ales marele învingător. Am mers în concurs cu sufletul deschis, cu spirit de luptă şi am făcut tot ce a ţinut de mine ca să mă afirm. Vă rog să mă credeţi că nu e deloc simplu. Nu e nimic înscenat acolo. E viaţă în forma ei pură, cu multe, multe greutăţi. Am toată simpatia pentru cei ce sunt acolo de atâta vreme şi le urez să câştige cel mai bun!”, a mai spus Costi Ioniţă.

Doi concurenți de la Survivor 2021, adevărul despre relația lor

Recent, Ana Porgras, care a fost eliminată de la Survivor România 2021, spre nemulțumirea lui Zannidache, a dezvăluit cum l-a cunoscut, de fapt, pe fostul ei coleg din Republica Dominicană. Ea a explicat ce fel de relație au în realitate. Mai multe detalii despre relația dintre Ana Porgras și Zanni, AICI!

”Ne-am cunoscut la probele sportive, înainte de a pleca în Dominicană. În prima fază, când l-am văzut, am spus: „Doamne ferește! Ce este cu el?!. Când îl vezi prima dată, ai tendința să îl judeci după aparențe. Apoi, ne-am mai întâlnit la analize, la filmările pentru show și am mai stat de vorbă. Am avut ocazia să îmi dau seama cum gândește. Chiar dacă are doar 24 de ani, este foarte matur în gândire, este drept, realist. Asta ne-a apropiat, mie îmi place să am în jur oamenii care gândesc sănătos. S-a înfiripat o prietenie care a venit natural”, a fost o parte din declarația Anei Porgras.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...